bodja bear | 10 Липня 2015, о 17:15 |
---|---|
Користувач |
Прошу ,шановне товариство, допомогти мені опреділитися з вибором процика для баса,бюджет 100-200 баксів Б/У... Нешарущих прохання ефір не загаджувати...Всім вдячний... |
unclehaphap | 10 Липня 2015, о 17:33 |
Користувач |
Купляв знайомому таку модель, але він так і не скористався. Я продав за фіру гною. |
bodja bear | 10 Липня 2015, о 21:03 |
Користувач |
А на мане зачекати важко було ,поки з заробітків вернусь а тоді вже продавати))) Дякую за відгук |
Yulianovich | 10 Липня 2015, о 21:14 |
Користувач |
Троха докласти гроший і купити голову + кабінет. ІМНО |
bodja bear | 10 Липня 2015, о 21:24 |
Користувач |
Юліанович ,тоді таке питання,як вплине кабінет на формування басового звуку в порталах, якщо звук з кабінету брати не через мікрофон а в лінію і чи вплине взагалі, бо грошей на зносьний кабінет і 112ку точно не хватить...Знаю що з г...на цукерку не зліпиш, але все-ж таки треба якось з ситуаціїї виходити і хоч трошки звук баса змастити...))) |
Yulianovich | 10 Липня 2015, о 23:55 |
Користувач |
З лінії голови ефект буде приблизно той самий що й через преамп. Але (!). відчуєш себе басистом, коли "під дупою" буде щось "бумкати" по-справжньому.
Зараз якраз продається багато чого по цінах Ebay-ю, а то і нижче. Крім того сетапчик - голова+каб можна купляти поетапно. Спочатку голову, а потім кабінет (тимчасово якусь калонку на якомусь 15" завжди можна знайти, як не в свому гаражі, то в колєги). |
bodja bear | 11 Липня 2015, о 01:04 |
Користувач |
маєте варіанти то в лічку..поміркую
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти