Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Процесор ефектів для баса???
Процесор ефектів для баса???

Прошу ,шановне товариство, допомогти мені опреділитися з вибором процика для баса,бюджет 100-200 баксів Б/У...

Нешарущих прохання ефір не загаджувати...Всім вдячний...

http://www.ebay.com/itm/DigiTech-BP-80-Bass-Processor-/252020096410?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3aad917d9a

Купляв знайомому таку модель, але він так і не скористався. Я продав за фіру гною.

А на мане зачекати важко було ,поки з заробітків вернусь а тоді вже продавати)))

Дякую за відгук

Троха докласти гроший і купити голову + кабінет. ІМНО

Юліанович ,тоді таке питання,як вплине кабінет на формування басового звуку в порталах, якщо звук з кабінету брати не через мікрофон а в лінію і чи вплине взагалі, бо грошей на зносьний кабінет і 112ку  точно не хватить...Знаю що з г...на цукерку не зліпиш, але все-ж таки треба якось з ситуаціїї виходити і хоч трошки звук баса змастити...)))

і чи вплине взагалі

З лінії голови ефект буде приблизно той самий що й через преамп. Але (!). відчуєш себе басистом, коли "під дупою" буде щось "бумкати" по-справжньому.

грошей на зносьний кабінет і 112ку  точно не хватить..

Зараз якраз продається багато чого по цінах Ebay-ю, а то і нижче.

Крім того сетапчик - голова+каб можна купляти поетапно. Спочатку голову, а потім кабінет (тимчасово якусь калонку на якомусь 15" завжди можна знайти, як не в свому гаражі, то в колєги).

маєте варіанти то в лічку..поміркую

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти