maksimchenko | 28 Липня 2015, о 10:15 |
---|---|
Користувач |
Шановні форумчани! Потребую вашої поради в деяких питаннях. Працюю в школі, де створив шкільний ансамбль. Клавішний інструмент – YAMAHA PSR S900. Так склалося, що вирішили розширити склад ансамблю і постало питання про придбання ще одного синтезатора. Але коштів на це дуже небагато. Виникла ідея придбати простеньку МІДІ-клавіатуру на 2 – 3 октави і підключити її по МІДІ до YAMAHA PSR S900. Я ніколи не мав справ з МІДІ-підключеннями і не знаю, чи можливо реалізувати слідуючі задачі. Треба, щоб з МІДІ клавіатури можна було грати тембрами не залежно від того, який тембр вибраний на основній клавіатурі (припустим на синтезаторі звучить скрипка, а на МІДІ-клавіатурі – саксофон і т.д.). Треба, щоб за МІДІ-клавіатурою було «зареєстровано» десь з вісім тембрів і їх можно було перемикати на самій МІДІ-клавіатурі. Повторюю – керування повинно бути НЕЗАЛЕЖНИМ від основної клавіатури. І чи можливо, щоб звуки з МІДІ клавіатури були накладеними (режим Dual). Це можливо, чи я собі щось нафантазував? І яким при цьому вимогам має відповідати МІДІ-клавіатура? Буду дуже вдячний за любу інформацію. |
unclehaphap | 28 Липня 2015, о 12:54 |
Користувач |
Давайте все ж для початку скажіть доступну суму - буде простіше радити. Описаним потребам відповідає будь яка мідіклавіатура середнього класу. Режим "Dual" можна реалізувати або на самій ПСРці (треба почитати мануал), або на мідіклаві, якщо вона може одночасно працювати з кількома мідіканалами. |
maksimchenko | 28 Липня 2015, о 13:56 |
Користувач |
Сума десь 3 - 4 тисячі гривень. |
unclehaphap | 28 Липня 2015, о 14:26 |
Користувач |
Як одна з віток розвитку: від 5000 вже можна мати пристойний б/у синт з власним виходом на пульт без гемору з міді. Інша вітка: напишіть в приват, є дешевий синтезатор. І третій варіант - перейтись по оголошеннях. 2,5 октави буде замало, хіба що згодиться "давити клопа". Фактично і 49 клавіш для дворучної гри теж мало, але вже тепліше.
Ось непогані пропозиції:
|
electromuzik | 28 Липня 2015, о 22:53 |
Користувач |
На мою думку то краще вже буде купити бу ролік ешку, самограй в них не дуже , але самі звуки відносно ямашок звучать добре і ціна така як вам треба. |
maksimchenko | 31 Липня 2015, о 08:50 |
Користувач |
Ешка це що? Повністю назву моделі можете вказати? |
unclehaphap | 28 Серпня 2015, о 22:32 |
Користувач |
Є Roland JX1 і Alesis QS6. Пишіть в приват... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти