DiNaVi | 30 Липня 2015, о 16:42 |
---|---|
Користувач |
Підкажіть Будь-ласка що з цих бюджетних пульті краще взяти? Цікавить для Ресторанів, весіль. може хтось порівнював. |
Дмитро Сергієнко | 30 Липня 2015, о 20:04 |
Користувач |
Бери Ямаху) |
Вадим Тулейбич | 31 Липня 2015, о 10:20 |
Користувач |
Берінжер ,тільки без ефектів та 98роках випуску. О то будеш мати !!! А все останнє -віддихає, навіть та херня, про яку ти написав. Динакорд навіть збоку десь там бігає чи навіть бігав.!!! |
Вадим Тулейбич | 31 Липня 2015, о 10:20 |
Користувач |
І не треба мені тут шановні зараз обсирати мене! Знаю що кожен хвалить своє гімно, але кажу про те на чому працюю і порівнювали з деякими брендами, які по словам колег крутішші та дорожчі. Все лайно тихо курить в сторонці!!! |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 31 Липня 2015, о 12:56 |
Користувач |
Обсирати будуть ті хто "не в зуб ногою" , а дорогі моделі берінджера 90-х на рівні хорошого старого мекі.
|
DiNaVi | 1 Серпня 2015, о 13:08 |
Користувач |
Дякую за отзиви взяв ямаху. |
milar85 | 2 Серпня 2015, о 22:16 |
Користувач |
У мене YAMAHA MG12XU. Не жаліюсь! Хороший мікшер за свої гроші! |
Валерій Ігорович | 19 Серпня 2015, о 13:59 |
Користувач |
Про дану модель Берінгера нічого не скажу бо не чув. А от пару днів попрацював на QX 1002 USB, я думаю це з тої самої опери. У мене зараз Yamaha MG10XU. Перед цим 4 роки був ZED10FX. Так от по якості звуку вони всі майже рівні, але різні по функціоналу. Найкрутіший звичайно Ален хіт. Але мені комфортніше співати у Ямаху, можливо через те, що є хоч якийсь, але компрессор. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти