Andrij 1810 | 5 Серпня 2015, о 22:24 |
---|---|
Користувач |
Доброго вечора! Відіграли весілля, та й побачив, що в мене кнопка mute, яке виключає ревер на мікшері не фіксується. Проблема ніби не страшна, але все-таки хотів би знати одну з причин, може хтось підкаже. Незнаю що з цим робити, та й неохота його вскривати... |
electromuzik | 6 Серпня 2015, о 00:00 |
Користувач |
Не фіксується - шпріцом машинного масла туди. |
electromuzik | 6 Серпня 2015, о 00:01 |
Користувач |
Трансформаторне масло підійде тоже. |
electromuzik | 6 Серпня 2015, о 00:01 |
Користувач |
Можна вд 40 |
Andrij 1810 | 12 Серпня 2015, о 17:45 |
Користувач |
А не нашкодить це масло всередині? (Як я зрозумів його попри кнопці заливати)?
|
unclehaphap | 12 Серпня 2015, о 20:59 |
Користувач |
Перепаяйте кнопку. Для профілактики і відновлення контактів є засоби серії Kontakt. |
electromuzik | 13 Серпня 2015, о 20:52 |
Користувач |
Цей спрей "Kontakt" однаково виконає дану задачу що і звичайне машинне масло, кнопка буде ще довго функціонувати.Машинне масло гарантовано що не нашкодить. ПС.На фірмі користуюся "Kontakt", "Vd-40" бо такі є в наявності а вдома звичайне машинне масло.
|
unclehaphap | 14 Серпня 2015, о 16:37 |
Користувач |
Я щиро сумніваюсь, що тут допоможуть "припарки" у вигляді масел та спреїв. Виглядає на механічну поломку фіксатора. І ще прошу описати послідовність дій для того, аби не розбираючи пульта і не маючи змоги зняти запалий ковпачок кнопки, залити в мікрик масло. |
electromuzik | 14 Серпня 2015, о 16:45 |
Користувач |
В мене сумніву немає бо такі операції проводив неодноразово і щоби кнопка вийшла з ладу механічно то потрібно добре постаратися.Переважно кнопки реанімуються, звичайно є один- два випадки з десяти що зламана кнопка в наслідок сильного удару по ній, але кажу - то поодинокі випадки.Як витягти запавшу кнопку - це не є проблема для майстра який роками займається ремонтом апаратури. |
Andrij 1810 | 27 Серпня 2015, о 22:59 |
Користувач |
Як я зрозумів, то мені попри кнопку треба пхати іглу від шприца і там лити масло, так !?Скільки міліграм приблизно? Тільки трішки переживаю аби не попало там де нетреба!!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти