Вадим Тулейбич | 14 Серпня 2015, о 17:30 |
---|---|
Користувач |
/
|
Микола Петрів | 14 Серпня 2015, о 18:29 |
Користувач |
Шановні користувачі)))) Та нічого мені не впадло... Назву уже придумав і замовив візитки...Просто було цікаво почути думку більш старших, досвідчених та відомих музикантів. І взагалі поспілкуватися з хорошими людьми))))Так що щиро дякую за поради) |
SHARIK | 14 Серпня 2015, о 21:01 |
Модератор |
Я щиро радий за Вас, бажаю гурту процвітання... А на майбутнє,якщо потягне на спілкування,або дійсно буде потреба в пораді - викиньте з вжитку те безпомічно-волаюче "ДОПОМОЖІТЬ", використовуйте його лиш в дуже крайній потребі....В цей не легкий час, де кого в зимний піт кидає від цього слова. |
Вадим Тулейбич | 14 Серпня 2015, о 21:10 |
Користувач |
|
Долинський ТАЛіСМАН | 15 Серпня 2015, о 23:47 |
Користувач |
Шановні користувачі)))) Та нічого мені не впадло... Назву уже придумав і замовив візитки...Просто було цікаво почути думку більш старших, досвідчених та відомих музикантів. І взагалі поспілкуватися з хорошими людьми))))Так що щиро дякую за поради) - Достойна відповідь більш старшим і досвідченим музикантам. Приємно, що в мене такі земляки. Назву - мусиш сам. А все решта(що знаю і вмію) - звертайся, обовязково підкажу. |
ZZ2000 | 17 Серпня 2015, о 15:36 |
Користувач |
Ну, а як все-таки став називатись ваш гурт? Яку музику даруєте "масам"? Цікаво, просто... |
unclehaphap | 17 Серпня 2015, о 16:00 |
Користувач |
Приєднуюсь до запитання... |
Ігор | 25 Лютого 2016, о 11:41 |
Користувач |
Може комусь пригодиться .... Dolce - Бенд Драйв-СТИЛЬ СТРЕЙДЖ-БЕНД СТРІТ-КРАЙ СТРАЙД-СТИЛЬ СТАНДАРТ гурт ДРАЙВ РЕЛАКС - Music РИМЕЙК - Dance ПОЗИТИВ - Music ПОПУРІ - Бенд ЕКСПРОМТ - Music ДАНСА БАНДА "БАМБЕТЕЛЬ"бенд "РЕЛАКС-Dance" "Non Stop" Band гурт "Старе КАФЕ" РІВЄРА ТАЛІСМАН ЕФЕКТ МУЗИКА ДУШІ МУЗИКА НОЧІ ХІТ ПРЕСТИЖ РЕСПЕКТ music гурт "М & DANCE" group"m&dance" гурт "М&Денс" БЕНЕФІС КАПРИЗ ДЛЯ ТЕБЕ ДЛЯ ВАС ОКей THEфір КІВІ ШАРМ GIN ТОНІК BONUS ЕЛЕГАНТ ЙОгурт шедевр чардаш феєрія імідж джек пот джем джокер кабаре містерія флаєр
|
Ромко Тістик | 26 Лютого 2016, о 06:53 |
Користувач |
Молодець Ігор.Чітко дав відповідь на чітко поставлене питання.Коротко і ясно.
|
Роби що ... | 26 Лютого 2016, о 07:47 |
Користувач |
Як завжди: є люди а є людиска. Є такий що поможе, підскаже тай подякує ще, а є що нагадить тай тішиться. Так світ створений. Новому гурту вдачі та розуміння від всіх. Щоб завжди було ===>> ось так!!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти