Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » BIG SYX - SUB 18
BIG SYX - SUB 18

в мене є два динаміка із цього сабв 18 біговькі пише 800 ват яка насправді його потужність

Був такий саб.Давав потужність 2 по 350Ват(4-канальний парк аудио)то качав легко.Чистих ват 500.

Динаміки вираховуються по потужності за величиною магніта, діаметру намотки котушки та січенням проводу. Потрібно не забувати що потужність вказується як номінальна, пізніше музична або паспортна і короткочасна максимальна. Динамік  ном. потужність 400 вт, максимальна або паспортна 800 вт і короткочасна максимальна 1500 вт.Експлуатувати динамік потрібно завжди на номінальній потужності, де коефіцієнт нелінійних спотворень в межах норми, немає перегріву котушки  і механічно динамік здатен працювати довготривалий час.

Почитайте,що люди кажуть про Біг !

Петрович, вибачте, я не додивився, що це Ви просите порятунку в усіх темах!  Вибачте.

Я просто переживаю за свою апаратуру яку маю щоб не спалити, бо все зараз таке дороге от і цікавлюсь.

що б не спалити апаратуру,повинна бути голова на свому місці,в голові мозги а на голові вуха,слухайте як звучить ,також експерементуйте з різними підсилювачами,і який Вам подобається той і купуйте,а потужність якщо вона навіть в три рази більша за номінал колонок нічого страшного,головне після другого столу не ввійти в кураж і не дати так щоб дифузори попросились до гостей.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти