petrovith_15 | 31 Серпня 2015, о 19:29 |
---|---|
Користувач |
в мене є два динаміка із цього сабв 18 біговькі пише 800 ват яка насправді його потужність
|
Vad | 7 Вересня 2015, о 22:26 |
Користувач |
Був такий саб.Давав потужність 2 по 350Ват(4-канальний парк аудио)то качав легко.Чистих ват 500. |
electromuzik | 8 Вересня 2015, о 00:03 |
Користувач |
Динаміки вираховуються по потужності за величиною магніта, діаметру намотки котушки та січенням проводу. Потрібно не забувати що потужність вказується як номінальна, пізніше музична або паспортна і короткочасна максимальна. Динамік ном. потужність 400 вт, максимальна або паспортна 800 вт і короткочасна максимальна 1500 вт.Експлуатувати динамік потрібно завжди на номінальній потужності, де коефіцієнт нелінійних спотворень в межах норми, немає перегріву котушки і механічно динамік здатен працювати довготривалий час. |
Тiнь | 5 Листопада 2015, о 13:52 |
Користувач |
Почитайте,що люди кажуть про Біг ! |
Тiнь | 5 Листопада 2015, о 13:55 |
Користувач |
Петрович, вибачте, я не додивився, що це Ви просите порятунку в усіх темах! Вибачте. |
petrovith_15 | 11 Листопада 2015, о 12:13 |
Користувач |
Я просто переживаю за свою апаратуру яку маю щоб не спалити, бо все зараз таке дороге от і цікавлюсь. |
Вячеслав Нашемпа | 11 Листопада 2015, о 22:39 |
Користувач |
що б не спалити апаратуру,повинна бути голова на свому місці,в голові мозги а на голові вуха,слухайте як звучить ,також експерементуйте з різними підсилювачами,і який Вам подобається той і купуйте,а потужність якщо вона навіть в три рази більша за номінал колонок нічого страшного,головне після другого столу не ввійти в кураж і не дати так щоб дифузори попросились до гостей. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти