pete fedyshyn | 11 Вересня 2015, о 12:39 |
---|---|
Користувач |
Володимир Матвійчук, ми знову ж таки говоримо про різне. Я так розумію, що пісні, про які йде мова в темі, музиканти хотіли б використовувати на весіллях. А для цього вони мають бути впізнаваними і відповідно розкрученими, бо навряд-чи буде середнь-статистична маса людей танцювати під незнайомі їй речі. Я не Матвійчук, але спробую відповісти, чому мова йде саме про авторські права. Ви скаржетесь, що вам для заробітку грошей вами, інші люди пишуть мало хороших пісень, якими ви будете заробляти на життя. Я правильно розумію? Я усвідомлюю, що для всіх це звично і само собою зрозуміло. Але з точки зору і права, і здорового глузду, всі крадуть чужу працю (саме крадуть, бо взяти без дозволу власника це вкрасти) і чужою власністю заробляють собі гроші. Чи не так? Це те саме, що боз дозволу взяти чуже авто і піти на ньому таксувати. І ви по суті скаржетесь, що вже нема що красти, бо люди працювати не хочуть. Якби ми були в Європі (куди всі хочуть) у вас був би вибір, або брати дозвіл правовласника і платити, або грати народне чи своє. І це правда. Саме тому виникло запитання , чому не пишете самі. P.S. Не сприймайте як камінь у свій город, це стосується всіх, хто заробляє на весіллях, граючи чужі авторські пісні. |
Piano Man | 14 Вересня 2015, о 20:27 |
Користувач |
pete fedyshyn, не вважаю цей аспект таким принциповим. І не в цьому проблема розвитку української пісні. Чи Ви хочете сказати, що за російські чи російськомовні пісні українських виконавців вже ввели рояліті? Були б в Європі-платив би рояліті на користь правовласника. (Правда такого моменту, як , наприклад, плата за кавери в Європі, напевно, немає.) Є сотні випадків, коли виконавці спеціально викладають свій матеріал на форуми, тому що вони зацікавлені у розкрутці своїх речей, вибачте за слово, лабухами. (Приклад Олега Винника на форумі ВКМ онлайн) Ще раз повторюсь-проблема в затребуваності і правильній розкрутці. ІМНО |
DJ | 15 Вересня 2015, о 10:12 |
Користувач |
Може просто нашим Українським поп зіркам встидно танцювати стриптиз під Українські пісні.Бо чогось в їхнх кліпах крім стриптизу більше нічого непобачиш.Бачив пару днів кліп Могілевскої помоєму називається дієта.І піснею неназвеш і кліпом також.Гіршого кліпу я ще небачив і пісні нечув. |
DJ | 18 Вересня 2015, о 22:11 |
Користувач |
Роман Скорпіон-фата |
SaBmSv | 23 Вересня 2015, о 14:31 |
Користувач |
|
DJ | 27 Вересня 2015, о 22:53 |
Користувач |
Просто цікаво якими можна піснями Українськими відіграти молодіжне весілля два дні .Цеж треба приблизно 200 пісень . Ну пісень від сили 50-70 ще можна підібрати-но де ще взяти сто уяви немаю.Може хтось написати список якими можна відіграти піснями два дні весілля хочеться побачити чи це взагалі можливо якщо комусь неважко. |
DJ | 27 Вересня 2015, о 22:53 |
Користувач |
Просто цікаво якими можна піснями Українськими відіграти молодіжне весілля два дні .Цеж треба приблизно 200 пісень . Ну пісень від сили 50-70 ще можна підібрати-но де ще взяти сто уяви немаю.Може хтось написати список якими можна відіграти піснями два дні весілля хочеться побачити чи це взагалі можливо якщо комусь неважко. |
Gocan | 27 Вересня 2015, о 23:29 |
Користувач |
DJ Просто цікаво якими можна піснями Українськими відіграти молодіжне весілля два дні Народними хоч тиждень... |
electromuzik | 28 Вересня 2015, о 23:58 |
Користувач |
Відіграю без вальсів і польок, суто українську естраду три дні легко. |
pete fedyshyn | 29 Вересня 2015, о 17:01 |
Користувач |
Відіграю без вальсів і польок, суто українську естраду три дні легко. Ото ноутбук у чоловіка! Сила! Вчіться як треба! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти