Ivan2912 | 4 Вересня 2015, о 21:43 |
---|---|
Користувач |
Підскажіть,хто користувався або користується або щось чув. Цікаво як ці пульти- звучання,плотність,ревер,надійність. І взагалі що вони з себе представляють, Я чув хороші відгуки і що він взуває Дінакорда. Я сам лічно його не слухав і тому створив таку тему. А нумо хлопці хто що знає !!! |
Вячеслав Нашемпа | 5 Вересня 2015, о 08:22 |
Користувач |
Слухав даний пульт у колег,нічого поганого не скажу, по звуку на мій смак dynacord звучить мягче,але всеж таки все залежить від акустики,і порівнювати треба на однакових колонках |
la1la2buh3buh4 | 5 Вересня 2015, о 18:59 |
Користувач |
Хтось дужжжже хоче його продати, та ще й по ціні Дінакорда. ІМХО
|
Ivan2912 | 5 Вересня 2015, о 20:05 |
Користувач |
Ні-ні, Ніхто не продає, Це я просто цікавлюсь, А може колись і придбати незнаю. Цікавить мене така серія як ZECK PD 8-12. Кажуть дуже пристойний пульт,рівняли з першим Дінакордом ну і Zeck звучав краще,і ціна менша. Подивіться сюди- https://e.mail.ru/attaches-viewer/?x-email=hrimnak1972%40mail.ru&offset=0%3B4&id=14362176020000000603&_av=14362176020000000603%3B0%3B4 |
Вячеслав Нашемпа | 5 Вересня 2015, о 20:08 |
Користувач |
тут все як в приказці,фільми є хороші,погані,дуже погані і індійські,а тут навпаки,активні пульти є погані,такі собі,хороші, і dynacord - powermate,на даний час з активних пультів кращого ще не виробили(моя думка) |
Ivan2912 | 5 Вересня 2015, о 20:50 |
Користувач |
Це треба рівняти і слухати.Я просто я кажу що за кордоном рівняли цих два пульта і їм більше сподобався Zeck, Як така фірма Zeck не така відома як Dynacord. В свій час хтось витратив багато грошей на рекламу і це йому вийшло, Дінакорди йдуть на Ура ну і ціна їх також бомбезна. До прикладу можу навести зрівняння. Колонки Dynacord A-115 та колонки Electro voice ELX-115. Як одні і другі колонки є комплектовані динаміками EVS-15K і драйвером DH‑1K, тобто комплектовані Електровойсовською начинкою. Колонки один в один одинакові-розміра,вага,комплектація,звучання. Просто на одній пише EV а на другій значок D. А так повністю одинакові,ну тільки ціна Дінакорда однієї колонки чомусь на 100 доларів дорожче. Ну на даний час платиться за значок за Бренд. |
Senyutovych | 13 Вересня 2015, о 23:33 |
Користувач |
То може динаміки одинакові але збірка Dynacord може бути німецька і через те ціна вища. А на рахунок пультів Zeck то їх вже ніби не виробляють і досить давно. То не знаю чи варта купувати мікшер який має 15-20 років |
Ivan2912 | 14 Вересня 2015, о 12:10 |
Користувач |
Може й так що ці пульти старі. Але перші Дінакорди також мають по 15 і більше років. І ще в багатьох грають і нічого їм не бракує. |
pete fedyshyn | 14 Вересня 2015, о 14:13 |
Користувач |
А так повністю одинакові,ну тільки ціна Дінакорда однієї колонки чомусь на 100 доларів дорожче Просто грошей дуже треба. Звичайний маркетинг. Німець за німецьке готовий платити більше. |
Senyutovych | 25 Вересня 2015, о 13:44 |
Користувач |
Дінакорди також мають по 15 і більше років. І ще в багатьох грають і нічого їм не бракує. На цю цитату можна відповісти так що люди дають старі Мерси які ще їздять. Але продати їх не можуть бо за ті гроші вже і на половину нового не вистарчить. Отак підремонтують трошки і далі їздять.
А на рахунок підсилювача в тому мікшері, не розумію де можна використати такий підсилювач який має 2х150 ватт на 8 Ом. То хіба для хати годиться |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти