Юрій Волошин | 8 Вересня 2015, о 02:00 |
---|---|
Користувач |
Минулого тижня вдалося нам послухати трохи вже нашумівшу нову активну трьохполосну колонку від EV ETX-35P. Дуже хотілося послухати її своїми вухами, бо всі хто її чув відзивались про неї дуже і дуже добре. В силу певних обставин часу на прослуховування було не дуже багато, але загальне враження, кожен для себе таки склав. P.S. Хто підкаже, де послухати колонки Dynacord Madras? Попитав в оф. представників. Їм не відомо, шоб вони в когось були. Сказали, шо скоріше за все, не послухаєш іх тут. Шо дійсно ні в кого нема ? В цілій Україні ??? |
pete fedyshyn | 9 Вересня 2015, о 15:16 |
Користувач |
Цікавий опис вражень від акустики. Але почати б опис пасувало з того, які фонограми прослуховувались, якої якості, з чого запускались, яка карта, бо від цього залежить дуже багато, і враження будуть різні, тому розкажіть ще про це. |
Юрій Волошин | 10 Вересня 2015, о 01:10 |
Користувач |
Фонограми слухались переважно спеціальні - тестові в форматі WMA і WAVE.Слухули також і "робочі" -те з чим працюється в ресторані і на весіллі. Звукової не було.Слухали з ноутбука Asus, через вихід на навушники.Кабель - довжина 2м, січення кабелю не знаю. Вроді все... |
pete fedyshyn | 10 Вересня 2015, о 12:59 |
Користувач |
Без звукової карти, тестувати таку акустику нема змісту, ви не отримаєте реального враження про акустику. Ми з товаришем одного разу багато тестів провели, з картами, без , з дорожчими, дешевшими, тестували RCF, FBT, EV , монітори Adam A7, так от карта, і її рівень якості просто кардинально впливають на якість звучання. І мене часто дивує, що буває купують хорошу акустику, а музику крутять просто з ноутбука. |
Юрій Волошин | 11 Вересня 2015, о 01:41 |
Користувач |
На рахунок звукової з Вами повністю згоден - вона звучить краще від звичайного ноутбука. Але її відсутність може просто не дати колонці розкритись частотно до кінця. Якби ми одну з порівнюваних колонок слухали на звуковій, іншу - на буці, третю - на мінідиску - тоді би порівняння було некоректним. А ми всі порівнювали в рівних стартових умовах. Причому різницю між ними було чути зразу. Загальне враження всеодно склалось. Якшо в ЕТХ -35Р низька середина здалась відносно проваленою, то навряд чи на звуковій карті вона би виявилась збалансованою чи навіть випертою. Думаю, Ви погодитесь. Але дякую за Ваші думки - цікаво поспілкуватись. P.S. На весіллі ми також пускаємо все тільки через звукову.Тому тут навіто ніхто про це і не спорить. З повагою. |
Senyutovych | 11 Вересня 2015, о 12:30 |
Користувач |
Привіт Юрко , там якщо є якісь провали в частотах то це все можна виправити DSP модулем. Одне не дуже подобається в тих колонках драйвер. Бо в JBL такого класу то стоїть 3 дюймовий драйвер неодимовий. Дивися серію SRX 800 активну |
muzon78 | 26 Лютого 2019, о 09:38 |
Користувач |
Підкажіть будь ласка де можна послухати етх 15р та jbl 815 активні по Івано-Франківській або Львівській областях хочу придбати а не чув буду вдячний за відповідь -підказку
|
pete fedyshyn | 26 Лютого 2019, о 17:37 |
Користувач |
якщо уже вирішили придбати, то нашо слухати?))) Купите - послухаєте |
muzon78 | 27 Лютого 2019, о 20:35 |
Користувач |
я вирішив купити але якби десь дуло у кого послухати то було б добре бо є кілька варіантів
|
la1la2buh3buh4 | 28 Лютого 2019, о 08:17 |
Користувач |
В музичному магазині можна послухати...
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти