Володимир Бобеляк | 17 Вересня 2015, о 20:11 |
---|---|
Користувач |
Доброго дня , маю корг па 50 і шось він гудить коли даєш звуку на апраті все працює норм , тошо гудить , даєш більше звкуку на пульті і починає гудть і гудить навіть коли не граєш нічого і навіть якшо звук на кляпу скручений , допопміжть будьласка може в когось таке було і знає як з тим боротися і що робити ? |
Ромко Тістик | 18 Вересня 2015, о 09:29 |
Користувач |
Якшо підключаєте чере стерео вихід-то попробуйте через навушниковий вихід підключити,може проблема в тому? хоча сумніваюсь.Блок живлення попробуйте підставити інший |
Володимир Бобеляк | 18 Вересня 2015, о 13:42 |
Користувач |
та я вже пробував і черз моно і чере навушниковий нічого не міняє , тупо гудить і весь час , на динамікав що в корзі так не чути , а коли до апаратури то гудить і я вже не на однопу апараті пробував а на трьох і то саме , хібащо блок живлення , я вже і пробував черз стабілізатор і нічого не міняє , але все працює норм тошо о той гуд мені не подобається |
electromuzik | 18 Вересня 2015, о 15:31 |
Користувач |
Є гуд низькочастотний 50 герц - потрібно замінити фільтруючий електролітичний конденсатор в блоці живлення(можна поставити і більшої ємності), є гуд спричинений поганою екраніровкою кабеля - замінити на більш якісний, а є гуд спричинений неправильною регуліровкою вхідного сигналу на пульті.Потрібно на синтезаторі дати регулятор на максимум і тоді фейдером каналу пульта виставити максимальну гучність.Також використовувати входи пульта за прихначенням, кожен вхід має свою чутливість і вхідний опір, про це треба не забувати.
|
Gocan | 18 Вересня 2015, о 17:37 |
Користувач |
В друга вилікувалося заміною на якісний кабель |
Володимир Бобеляк | 18 Вересня 2015, о 20:20 |
Користувач |
Воно гудуть і на динаміках в синтезаторі в тому то і проблема
|
Вадим Тулейбич | 18 Вересня 2015, о 22:03 |
Користувач |
Попробуйте поміняти блок живлення. Колись було в мене на ямахі, Поміняв і гул пропав. Ви не забувайте,що це все китайський шерпотреб, і конденсатори пересихають . А бо заміна блоку, а нє,- то в ремонт його . |
Вячеслав Нашемпа | 19 Вересня 2015, о 10:04 |
Користувач |
Спробуйте підключити блок живлення через подовжувач без заземляючих контактів,в мене колись була проблема така з ноутом,потім виломав вусики в подовжувачі і все стало гуд.Удачі. |
PETROWYCH | 22 Вересня 2015, о 15:28 |
Користувач |
Тре поміняти всі електроліти (поставити більш якісні та з запасом) на платі стабілізації (яка розміщена в корпусі корга), їх там не багато... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти