Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Проблема з Korg pa 50
Проблема з Korg pa 50

Доброго дня , маю корг па 50 і шось він гудить коли даєш звуку на апраті все працює норм , тошо гудить , даєш більше звкуку на пульті і починає гудть і гудить навіть коли не граєш нічого і навіть якшо звук на кляпу скручений , допопміжть будьласка може в когось таке було і знає як з тим боротися і що робити ? 

Якшо підключаєте чере стерео вихід-то попробуйте через навушниковий вихід підключити,може проблема в тому? хоча сумніваюсь.Блок живлення попробуйте підставити інший

та я вже пробував і черз моно і чере навушниковий нічого не міняє , тупо гудить і весь час , на динамікав що в корзі так не чути , а коли до апаратури то гудить і я вже не на однопу апараті пробував а на трьох і то саме , хібащо блок живлення , я вже і пробував черз стабілізатор і нічого не міняє , але все працює норм тошо о той гуд мені не подобається 

Є гуд низькочастотний 50 герц - потрібно замінити фільтруючий електролітичний конденсатор в блоці живлення(можна поставити і більшої ємності), є гуд спричинений поганою екраніровкою кабеля - замінити на більш якісний, а є гуд спричинений неправильною регуліровкою вхідного сигналу на пульті.Потрібно на синтезаторі дати регулятор на максимум і тоді фейдером каналу пульта виставити максимальну гучність.Також використовувати входи пульта за прихначенням, кожен вхід має свою чутливість і вхідний опір, про це треба не забувати.

В друга вилікувалося заміною на якісний кабель

Воно гудуть і на динаміках в синтезаторі в тому то і проблема 

Попробуйте поміняти блок живлення.  Колись було в мене на ямахі, Поміняв і гул пропав.  Ви не забувайте,що це все китайський шерпотреб, і конденсатори пересихають .  А бо заміна блоку, а нє,- то в ремонт його .

Спробуйте підключити блок живлення  через подовжувач без заземляючих контактів,в мене колись була проблема така з ноутом,потім виломав вусики в подовжувачі і все стало гуд.Удачі.

Тре поміняти всі електроліти (поставити більш якісні та з запасом) на платі стабілізації (яка розміщена в корпусі корга), їх там не багато...

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти