DJ | 23 Вересня 2015, о 21:58 |
---|---|
Користувач |
Розкажіть щось про цей пуль . |
yackiv | 23 Вересня 2015, о 22:27 |
Користувач |
То вже дуже старе і не варте уваги. Після нього йде ще Yamaha Promix 01 яка також не вартує уваги. А вже потім yamaha 01v то вже класний апарат
|
DJ | 24 Вересня 2015, о 09:18 |
Користувач |
Яка реальна ціна на сьогоднішній день для цього пульта-Які вньому плюси і мінуси-Чи є майстри і запчастини внас якщо він недайбог зломається. |
Senyutovych | 25 Вересня 2015, о 13:31 |
Користувач |
Ні разу не попадався щоби хтось продавав . А за ремонт то хіба треба питати в Києві. Але переважно таке старе вже ніхто не ремонтує в сервісах. Тільке таке що продається. Або зняте з виробництва але не давніше років 5-7. PS Як на мене я би це не брав навіть за 50 баксів |
pety1960 | 24 Грудня 2015, о 03:45 |
Користувач |
Смішно слухати слова(То вже дуже старе і не варте уваги),щоб щось говорити,потрібно знати,про що йде мова.Він в Україні один,тому що коштував 4400дол. в свій час і від того він не став гірше звучати.У 87 році це кращий студійний пульт у світі,а це про щось говорить.Про який ремонт може бути річ,чистий японець.Тоді була не та Японія,що на даний час,тоді робили на роки.І якби мені попався такий пульт 5 років назад,ніякого Дінакорда я б не брав.Про новіші моделі Ямах я нічого не скажу,тому-що у мене їх не було.Але час показв,що незавжди нова модель краща за стару(приклад Дінакорда). |
pete fedyshyn | 24 Грудня 2015, о 06:15 |
Користувач |
У 87 році це кращий студійний пульт у світі,а це про щось говорить У жюрі на тих змаганнях ви сиділи? Направду розвеселили...... А як тоді SSL, Neve..... то всьо шлак? |
Hollow Man | 24 Грудня 2015, о 09:22 |
Користувач |
Що можна про це розказати?Навряд чи хтось з присутніх на форумі ним користувався.Час пройшов і пульти ці відійшли.Купувати однозначно не варто,хіба для музею як антикваріат.
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти