Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Проблеми з Korg pa 600
Проблеми з Korg pa 600

Доброго дня . Маю корг па 600 уже 2 рік. Коргом задоволений дуже, тільки ось появилась в мене проблема з переходами 3 і 4 на стилях. Кнопки потребують більших зусиль при натисканні , ніж перехід 1 і 2. Може хтось з цим зустрічався, порадьте, що з цим робити (не хочеться витискати їх з надмірною силою).

Здоров.То вилазить нагору хронічна хвороба всіх без вийнятку самограйок фірми KORG:доживають мікрики.Витискати їх з надмірним зусиллям не треба ніяк,можна що-небуть пошкодити.Тільки ремонт.Ремонт,правда,копійчаний (коштують вони цілу фігню),але набагато гірше те,що "все тільки починається"...

Ну а якщо самому вскрити синтезатор і контакти під гумками прочистити спиртом від пороху, це не поможе?

Віталік, а хіба там мікрики стоять???

Не знаю як в 600-тому, в 50-тому стоять мікрики! Я думаю в 600 мали б теж стояти. але не впевнений на 100%. Проблема копійчана дійсно Єдине часу забере збірка і розбірка інструмсенту і перепайка. Реально на годину роботи.

Хлопці, то що то виходить що протирати контакти як у пульті до телевізора нічо не дасть?! В мене колись була ямаха пср 550, там час від часу фа другої октави переставало працювати. Раз в році розбирав клавішу, протирав контакти на всіх октавах і все було супер. Продав років 4 назад тому, та дотепер файно працює! 

В 500-му мікрики,а в 600-му-як в пульті від телевізора.Порох...

Я думаю в 600 мали б теж стояти. але не впевнений на 100%

Власне я так само вважав,бо мав справу з трьома різними самограйками (і30,Ра50,Ра1ХPro) і в них летіли мікрики,аж гай шумів.З того і зробив висновок,читаючи "до болю (головного)" знайомі симптоми інструмента.

А таки справді контакти?

Продай той коржик і нічого більше не купуй!!! В мене була 550 пср 14років і лабала ,чи треба чи не треба, кожен день, і нічого не летіло.  Продав і досих пір спілкуюся з тим чоловіком який  проблем й досі не має. Маю і30, взяв Б\у, але теж ніяких проблем. Може у Вас руки не відти ростуть???? 

З руками в мене все нормально і ростуть вони звідти, звідки треба! Якщо не вмієте дати відповідь на питання, то краще не пишіть нічого!

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти