Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Проблеми з Korg pa 600
Проблеми з Korg pa 600

Пане ДІМА гурт"Дивограй", Ви впевнені на 100 %, що там контакти? Ви може вскривали інструмент?!

Якщо була 550 ямаха то там ,як ти кажеш, як у пульта і переключаються без щолчка, а тут якщо щолкає то це мікрик.  Корг 600 сам по собі інструмент з глюками, а якщо ти ще й розбереш його сам (якщо ти цього ніколи звісно не робив) то тоді можеш звзагалі залишитись без інструменту.

Так,  дійсно, якщо стоїть мікрик то при натисканні чути легеньке клацання, (в неробочому мікрику клацання можна не почути). Не падайте в паніку, і нічого не потрібно продавати, бо ремонт. як сказав Бедзю Іванишин дійсно копійчаний, можна зробити в будь якому телеательє, головне щоб в майстра руки не трусились. В своєму інструменті мікрики міняв собі сам, чув байку що в ітернет магазинах можна придбати якісніші. До слова , проблеми з мікриками має не тільки Корг, а й всі інші самограйки де стоять мікрики.  В ямахах пеесерках стоять резинові контакти, і вони мають свій ганж, під них має властивість попадати пил, особливо коли інструмент експлуатується на вулиці, хто грав літом в селі той знає як тріщить пилюка на зубах, після кількох таких халтур неодноразово приходилось розбирати ямаху і протирати контакти. Наш  шановний дописувач Vadim Tuleybich напевне грає по весіллях в космосі для гуманоїдів, де глибокий вакуум і пилу немає в принципі. Навіть якщо й так все одно не повірю що за 14 років кнопки в ямахи натискаються однаково легенько, вони хоч і резинові таж всеодно підтираються, і тут вже по одній не поміняєш треба брати комплект, а це вже не копійки. Тож шановний Вадиме розказуйте свої байки комусь іншому, а не власнику двох PSRок 

sania30, ти не умнічай!!!  У мене було сім ямах з яких  дві псс, та 5 пср. Ні з однією ямахою проблем ніяких не було. Наголошую НІЯКИХ і НІКОЛИ.   Звісно,яка після продажу доля,-не знаю. А для sania30 даю номер телефону людини яка в мене купила 550 пср і я би дуже хотів,щоб ти лічно сам його запитав про стан 550-ї і технічний і косметичний,а після звонка написав сюди відповідь, бо я не брехун і не граю для інопланетян. 0955504963 Саша Гончар, він помоєму чи з Кіровоградської чи з Миколоєвської області,  точно не пам*ятаю.   Просто ,шановний, у мене ставлення до інструментів дуже і дуже обережне.  Чекаю відповіді від тебе ,якщо ти такий герой !!!

Хлопці, ну то хто мені скаже, що там стоїть ( у корг па 600 на кнопках зміни варіантів 1234 стиля) ?? Контакти, яких можна протерти від пороху і все, чи мікрики, які треба міняти?? Доречі ці кнопки гумові і як такого клацання там не відчутно. До нього я мав роланд GW 8, там стояли пластмасові кнопки і там було клацання при натисканні.

L.A.B.U.H.  Даремно просите... Ті хто може щось сказати, просто зараз не відвідують даний сайт, або   взяли ДОВГУ  муз.паузу. Маю одну пораду - перечитувати все що стосувалось РА 600 ( старі записи),  відшукати більш адекватну людину по дописах і писати йому в приват. Дасть Бог вас почують.

Р.S/ Ось до чого приводить засирання ресурсу..... Ще трохи  "піськами" по фанерах та перекладах поміряємся і залишиться на сайті - 7 клас, третя чверть...

І т не тільки в цій темі....., 70 відсотків тем які колись користувались попитом ( гляньте НА ЦИФРИ перегляду) - МЕРТВІ....

L.A.B.U.H. - Тоді вам прийдеться зачикати ще трішки, доти такі проблеми повилазять  в інших власників ПА600, а вони повилазять обов'язково, нехочете чекати - розбирайте  свій інструмент самі. Варіант 2, найдешевший, якщо в тому не розуміетесь найдіть тверезого майстра телерадіоапаратури, нехай всі маніпуляції з кнопкою проводить у вас на очах- вам у майбутньому стане у пригоді.

Vadim Tuleybich- по перше, я тобі не тикав, по друге брехуном я тебе не називав, я лише констатую факт із свого досвіду, що, ямаха має проблеми з кнопками, може не так швидко як корги з мікриками, але точно має! Мігби тут написати купу непотрібних доводів з номирами телефонів, та краще от для прикладу:  http://www.minus.lviv.ua/forum/thread/7117/

sania30 Хай буде ВИ  !!!  Але ваш коментар говорить про те що я розказую казки, а це то саме,що я брешу. По Вашому виходить що  я брехун!!!   Бачу ,що таке є у колег ,але в мене такого ніколи не було, хоч халтури пошти всі грав на вулиці .

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти