Andrij 1810 | 15 Жовтня 2015, о 09:52 |
---|---|
Користувач |
Пане ДІМА гурт"Дивограй", Ви впевнені на 100 %, що там контакти? Ви може вскривали інструмент?! |
Вадим Тулейбич | 15 Жовтня 2015, о 23:42 |
Користувач |
Якщо була 550 ямаха то там ,як ти кажеш, як у пульта і переключаються без щолчка, а тут якщо щолкає то це мікрик. Корг 600 сам по собі інструмент з глюками, а якщо ти ще й розбереш його сам (якщо ти цього ніколи звісно не робив) то тоді можеш звзагалі залишитись без інструменту. |
sania30 | 21 Жовтня 2015, о 13:17 |
Користувач |
Так, дійсно, якщо стоїть мікрик то при натисканні чути легеньке клацання, (в неробочому мікрику клацання можна не почути). Не падайте в паніку, і нічого не потрібно продавати, бо ремонт. як сказав Бедзю Іванишин дійсно копійчаний, можна зробити в будь якому телеательє, головне щоб в майстра руки не трусились. В своєму інструменті мікрики міняв собі сам, чув байку що в ітернет магазинах можна придбати якісніші. До слова , проблеми з мікриками має не тільки Корг, а й всі інші самограйки де стоять мікрики. В ямахах пеесерках стоять резинові контакти, і вони мають свій ганж, під них має властивість попадати пил, особливо коли інструмент експлуатується на вулиці, хто грав літом в селі той знає як тріщить пилюка на зубах, після кількох таких халтур неодноразово приходилось розбирати ямаху і протирати контакти. Наш шановний дописувач Vadim Tuleybich напевне грає по весіллях в космосі для гуманоїдів, де глибокий вакуум і пилу немає в принципі. Навіть якщо й так все одно не повірю що за 14 років кнопки в ямахи натискаються однаково легенько, вони хоч і резинові таж всеодно підтираються, і тут вже по одній не поміняєш треба брати комплект, а це вже не копійки. Тож шановний Вадиме розказуйте свої байки комусь іншому, а не власнику двох PSRок |
Вадим Тулейбич | 21 Жовтня 2015, о 22:55 |
Користувач |
sania30, ти не умнічай!!! У мене було сім ямах з яких дві псс, та 5 пср. Ні з однією ямахою проблем ніяких не було. Наголошую НІЯКИХ і НІКОЛИ. Звісно,яка після продажу доля,-не знаю. А для sania30 даю номер телефону людини яка в мене купила 550 пср і я би дуже хотів,щоб ти лічно сам його запитав про стан 550-ї і технічний і косметичний,а після звонка написав сюди відповідь, бо я не брехун і не граю для інопланетян. 0955504963 Саша Гончар, він помоєму чи з Кіровоградської чи з Миколоєвської області, точно не пам*ятаю. Просто ,шановний, у мене ставлення до інструментів дуже і дуже обережне. Чекаю відповіді від тебе ,якщо ти такий герой !!! |
Andrij 1810 | 22 Жовтня 2015, о 14:13 |
Користувач |
Хлопці, ну то хто мені скаже, що там стоїть ( у корг па 600 на кнопках зміни варіантів 1234 стиля) ?? Контакти, яких можна протерти від пороху і все, чи мікрики, які треба міняти?? Доречі ці кнопки гумові і як такого клацання там не відчутно. До нього я мав роланд GW 8, там стояли пластмасові кнопки і там було клацання при натисканні. |
SHARIK | 23 Жовтня 2015, о 01:15 |
Модератор |
L.A.B.U.H. Даремно просите... Ті хто може щось сказати, просто зараз не відвідують даний сайт, або взяли ДОВГУ муз.паузу. Маю одну пораду - перечитувати все що стосувалось РА 600 ( старі записи), відшукати більш адекватну людину по дописах і писати йому в приват. Дасть Бог вас почують. Р.S/ Ось до чого приводить засирання ресурсу..... Ще трохи "піськами" по фанерах та перекладах поміряємся і залишиться на сайті - 7 клас, третя чверть... І т не тільки в цій темі....., 70 відсотків тем які колись користувались попитом ( гляньте НА ЦИФРИ перегляду) - МЕРТВІ.... |
sania30 | 24 Жовтня 2015, о 12:22 |
Користувач |
L.A.B.U.H. - Тоді вам прийдеться зачикати ще трішки, доти такі проблеми повилазять в інших власників ПА600, а вони повилазять обов'язково, нехочете чекати - розбирайте свій інструмент самі. Варіант 2, найдешевший, якщо в тому не розуміетесь найдіть тверезого майстра телерадіоапаратури, нехай всі маніпуляції з кнопкою проводить у вас на очах- вам у майбутньому стане у пригоді. Vadim Tuleybich- по перше, я тобі не тикав, по друге брехуном я тебе не називав, я лише констатую факт із свого досвіду, що, ямаха має проблеми з кнопками, може не так швидко як корги з мікриками, але точно має! Мігби тут написати купу непотрібних доводів з номирами телефонів, та краще от для прикладу: http://www.minus.lviv.ua/forum/thread/7117/ |
Вадим Тулейбич | 24 Жовтня 2015, о 17:32 |
Користувач |
sania30 Хай буде ВИ !!! Але ваш коментар говорить про те що я розказую казки, а це то саме,що я брешу. По Вашому виходить що я брехун!!! Бачу ,що таке є у колег ,але в мене такого ніколи не було, хоч халтури пошти всі грав на вулиці . |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти