ruslanpron | 1 Грудня 2015, о 13:35 |
---|---|
Користувач |
Шановне панство! Підскажіть будь-ласка де якісно перемотують динаміки. Дякую. |
Jd | 1 Грудня 2015, о 14:07 |
Користувач |
Но для початку треба було хотяби написати свою область і модель динаміка. |
Senyutovych | 1 Грудня 2015, о 14:18 |
Користувач |
Для динаміків потрібно купувати вже готовий ремкомплект а так як в нас мотають ремонтують то потім хіба віддати їх до сільського клюбу. Колись мені мотали Корему то вони після того пограли ще пів години. |
Hollow Man | 1 Грудня 2015, о 15:54 |
Користувач |
Не факт.В Тернополі класно мотає Степан Ружицький,у Львові- Мирон Кішак.За решту міст не знаю. |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 1 Грудня 2015, о 20:23 |
Користувач |
Степан Ружицький Ага той може - з двохдюймових драйверів зробити пищалки або з войсовських динаміків кінапи. |
ruslanpron | 2 Грудня 2015, о 05:21 |
Користувач |
Дякую за відгуки. Маю луганці 18 чув що є мастри що з ними щось творять. Шкода викинути. Трохи підтирають. |
Senyutovych | 3 Грудня 2015, о 04:08 |
Користувач |
Ага той може - з двохдюймових драйверів зробити пищалки або з войсовських динаміків кінапи.
Дуже сподобалось порівняння |
Вячеслав Нашемпа | 3 Грудня 2015, о 08:01 |
Користувач |
Перезвоніть на завод магнет в білу церкву,колись вони ремонтували не тільки свої динаміки,недорого і якісно |
Jd | 3 Грудня 2015, о 16:40 |
Користувач |
Я знаю що в Житомирі роблять-точніше ставлять нові рем комплекти.Рем комплект десь напевно на 400 ват буде 1000 гр один.А нащод майстрів вони є і толкові що перемонати но вони нехочуть їх мотани.Якщо вас зацікавлять рем комплекти я знайду номер тел. |
ruslanpron | 4 Грудня 2015, о 05:25 |
Користувач |
Дякую. Шановний Jd буду вдячний якщо знайдете номер. Ще раз дякую. Всім гарних свят. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти