Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Який кращей з них саб
Який кращей з них саб

Який з цих сабій кращий - скуп мало цікавить більше цих два ящика -який зних краще 

Можливо є десь подібне відео на ці саби як це-   https://www.youtube.com/watch?v=Ik5YAu3C5Kc прошу поділитися ссилкою.-------------Ще непогане відео про топи тут різних фірм https://www.youtube.com/watch?v=cQJxzBgnifw

Jd   для початку - озвучте задачі - для чого Вам сабвуфер - привильне запитання містить половину відповіді.

Відповідь на Ваше запитання - всі три сабвуфери найкращі, але для своїх задач. Розміри найменшого (WLX) в оригіналі - 1002х490х800мм, вага  89кг.

Напишіть звідки Ви? Можу організувати прослуховуння WLX, а також маю в наявності CUBO18 (650х650х620мм) і Mini Scoop18Mk2 (900х600х750мм).

Чому питаю який краще бо той має фазо інвектор а той ні.Переживаю за динамік просто.Знаю шо провірині вони і начитаний непогано про них.Це самі кращі саби з усіх.wsx найбільш видає сильніше давлєнія і wlx слабше і більш підійде для живої лаби-Що я вам розказую ви і самі прикрасно знаєте більше чим я в сто раз.Якби ви зробили демо відео своїх сабів був би дуже вдячний вам. І пришліть мені ціни на корпуса - якщо ви їх виготовляєте-саби потрібні для вулиці приблизно на 500 чоловік як для живої лаби так і для дискотек-більш для живої.

Можу Вас запевнити, що тут на форумі немає жодного екстрасенса.

Ніхто Вам не дась відповіді на Ваші екстраординані запитання - а-ля "хто краще - Свєта чи Тракторина, нас буде п`ятеро?", треба щоб Ви сказали, що будете робити з тою або іншою, і що у Вас для цього є - батіг с сексшопу, чи каструля щоб їсти варити.

Конкретно вкажіть всі технічні дані та завдання: зал(вулиця), підсилювачі, процесор, топи, стиль музики, беклайн, пульт. І найголовніше - потрібен грамотний звукорежисер, оскільки, однозначно, Вам особисто, бракує знань та досвіду, щоб займатись такими речами.

Не вірите - сядьте для прикладу в екскаватор і спробуйте трошки покопати і подивіться що з цього вийде. По звуку теж саме...

П.С.Відео робити не буду. По відео Ви навіть Свєту чи Тракторину оцінити не зможете.

І маленьке питання - що таке фазо інвектор? Запитайте в дядька гугла...

Вирішив робити скупи два 18 по 1200 ват 4 ом і два міні скупа 18 по 600 ват 4ом на динаміках майстра Грищенко.Підсилювач  від Алекс на заказ   Ніко.Стиль музикі різний від трансу-до шансону.Тільки для вулиці.Кількісь чоловік в середньому 500 і 150.-Тепер незнаю на скільки ватт робити сателіти теж динаміки Грищенко і скільки дюймів брати 12 чи 8 .Піщалки мабуть віницькі візьму.Допоможіть підібрати динаміки до сателітів і піщалки на скільки вони повині бути ватт ?Щоб я знав на скільки ватт заказувати усілок .щоб спрацював в стерео режимі тільки на 4 ом а не 2 ом .На 4 кіловата мабуть буде мало якщо низу буде 3.6 кіловата.Думаю взяти 12 динаміки по 400 ват при 4 омах і 8 по 200 вт 4ом сч чи може краще брати на 8 ом?І на скільки ват треба брати піщалки ват до них .Сателіти прості не рупорні.Хочу просто щоб було два комплекта слабший і сельніший і щоб працювали  разом  якщо треба буде більше звуку і щоб працювали на одному підсилювачі.Допоможіть розібратися з динаміками?За фільтра не треба писати є кому зробити.Степан якщо ви мене   зрозоміли допоможіть буду вдячний вам за пораду.Сам нічого робити небуду просто хочу купити все , і щоб майстер приїхав до мене   і поставив фільтра і настроїв все .Дякою за увагу.

Jd то що ви описали - повний фарс.

Сабвуфери тільки одинакові, або суперскуп або міні скуп - різні саби створять проблем за рахунок різних ачх фчх. Треба на симуляторах перевірити чи підийдуть динаміки пана Грищенка в таке оформлення. Якщо у Вас 2 підсилювачі на саби, то динаміки по 4 ома, якщо 1 потужний підсилювач - то по 8 ом - по 2 саба впаралель на канал.

Топи тільки двохполосні - по дві 12" + драйвер 2". з МАГ можу порекомендувати такі http://audiosila.com/product/dinamik-mag-m1232, дравер мінімум  МАГ М200 -210 або P.Audio BM-D750 - від 100 Гц пари таких топів з головою вистачить.  Динаміки в топи тільки 8-ми - тоді топи вийдуть 4-х омні - те що вам треба. Ніяких трьохполосок не видумуйте - над фільтрами для трьохполосок треба неабияк попрацювати, маючи за плечами серйозні знання та досвід.

Напевно так і зроблю .Саби супер скупи 1200 ват при ом.І візьму маговські ці динаміки.Тільки драйвера возьму Acoustic вони мені більше подобаються і фільтра там зразу закажу .Тільки скажіть на скільки усілка заказати 2 по 1500 вт чи по 1700  при 4ом ?Зроблю спочатку один комплект може і його хватить.Яж маю всеодно ще 1.6 кіл  зараз для приміщення і на вулиці хватає на 200 чоловік його теж.Просто треба заказати тапед горни два 15 і все.Но це так не по темі-просто скажіть  на скільки усілок взяти і все?

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти