Shaller | 8 Грудня 2015, о 13:09 |
---|---|
Користувач |
собственно сабж . тк я как рядовой покупатель просто не годую. 1) у каждого юзера ( в частности инет магазина ) по 34 одинаковых темы!!! -это очень удручает 2) Категории ( разделы ) кто их называл - они дублируються и некоторых не хватает 3) есть темы которые не относяться к тем разделам, в которых они находяться и еще дублируются в других разделах!! Ребят, можно модератора в "балку" или дайте права , хоть ограниченные, но чтоб привести балку в порядок. |
Андрій | 23 Липня 2019, о 19:16 |
Користувач |
Підтримую! Такого бардаку, як у відділі Куплю/Продам немає ні на одному ресурсі. Зробіть щось з однаковими оголошеннями, від яких аж рябить в очах. Повинні ж бути якісь Правила!
|
soundpro | 27 Серпня 2021, о 13:28 |
Користувач |
Намодерили... всі оголошення пропали. Нове додаєш, на другий день вже нема. ))) |
Микола Марущак | 27 Серпня 2021, о 18:45 |
Користувач |
soundpro,а ви випадково не пробували оформляти свою об'яву згідно правил порталу (з чітко вказаною ціною,а не замудрою фразою ціна-договірна,або тупим зоставлянням номеру свого телефону)?Перш,ніж "гнати" на адмінів,бо лише вони зараз мають право на видалення об'яв,краще б почитали правила порталу.Якось так,вельмишановний soundpro)). |
soundpro | 30 Серпня 2021, о 10:02 |
Користувач |
Микола Марущак, я вам не грубив, так що притримайте язика. Спершу треба розібратись в ситуаціі а потім висказувати своє "фе". |
Peet Калуцький | 3 Травня 2022, о 10:54 |
Модератор |
Шановний soundpro,пояснення для Вас,щоб не виникало зайвих питань до адмiнiв,а саме,куди ж раптом зникли Вашi об'яви: https://ibb.co/dgVjDty Реагуйте будь ласка на зауваження.Дякую за розумiння. |
soundpro | 3 Травня 2022, о 14:18 |
Користувач |
Peet Калуцький, не пройшло і року... дякую за відповідь. ))) |
Богдан Іванишин | 3 Травня 2022, о 14:26 |
Адміністратор |
soundpro - так Вам, майже рік назад, пан Марущак писав... Хоча, писати нікому ніхто не зобов'язаний, є ПП , і є обов'язковий "прапорець" у полі "із правилами Порталу ознайомлений". Без нього ви не опублікуєте оголошення. Ображатися потрібно на самого себе, не шукайте крайніх, Вам ніхто і нічого не зобов'язаний.... |
Peet Калуцький | 3 Травня 2022, о 16:00 |
Модератор |
Soundpro,не ображайтесь,але Ви мабуть вiдноситесь до категорiї людей,котрi завжди i у всьому шукають винних,коли iстина лежить на поверхнi,потрiбно лиш перестати возвеличувати себе коханого.Я ще раз перепрошую,бо нiхто не намагається,нi в якому разi,вас образити.Ви хотiли розiбратись в ситуацiї,я випадково побачив Вашi гнiвнi коменти i вирiшив написати Вам в цiй темi.Щоб було зрозумiло,з певних суб'єктивних причин,я Вам не мiг написати того ранiше.Але i в цiй ситуацiї Ви не впустили шансу,щоб не скубнути i якось не задiти насмiшкою.Бiльш вичерпну i детальну вiдповiдь Вам надав адмiнiстратор сайту пан Богдан,я вважаю,краще й не скажеш.Адмiнiстратори сайту,пан Богдан та пан Сергiй,нiколи i нi до кого не ставились зверхньо i неповажливо,завжди допамагали та допомагають словом i дiлом.Тож допоможемо їм утримувати,такий улюблений сотнями тисяч українцiв,сайт в гармонiї i порядку.Маю надiю,що з усiм розiбрались i бiльше не повертатимемось до таких банальних,але важливих питань,як дотримання ПП та правильного офрмлення лотiв.Всiм миру i здоров'я. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти