Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Які пісні співати?
Які пісні співати?

http://glavcom.ua/articles/36658.html

Все влучно і вірно написано, підтримую на всі 1000%... россссссійська попса ,це ракова пухлина для української культури, яку однозначно треба видаляти...але робити це потрібно грамотно, виважено і неспішно інакше проблем не оминути...Ніде цього нового року не працював, зустрічав дома в колі сім'ї але новорічні концерти не дивився, тошнило.... А от ТРК Львів потішив лайвом.... жаль якість звуку кульгала....

П.С. Якщо з українським роком ще, ніби, більш менш...можна десь щось почути...то попса  нажаль, в повному ігнорі а це 70-90% споживачів... і причина не в тому що нема продукту...він є і в достатній кількості .... просто він нікому не потрібен... переконаний що все це зроблено навмисне...навмисне запущено  було  кимось  такі механізми ,які   за роки  вже стали цілком самодостатніми і прицюють в автономному режимі, без якої небуть корекції чи управління і ці механізми виключають з українського ефіру українську музику.....Систему треба ламати....

Співайте все,що просить народ!!!  І все буде гаразд!  А те про що тут говорять Укр.фонатіки, не звертайте уваги, бо це вони тільки тут понти ганяють на сайті!!!

Я ані крихти не переживаю про те що  говорять "українські фанатіки"...Мене більше лякає те що говорять" українські барани"

Російські пісні співаю, але тільки тоді коли дуууже просять...мені простіше заспівати а ніж довести гімнові що воно гімно... що тішить, останнім часом просять все менше і менше....так шо надія є...

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти