Jd | 7 Січня 2016, о 16:29 |
---|---|
Користувач |
Кто знає шось про цей пуль розкажіть, інформації незнайшов взагалі про нього- |
bodja bear | 8 Січня 2016, о 01:42 |
Користувач |
Ну чесно дістав вже цей розводняк...я розумію продати треба...но так тупо впарювати то вже смішно....ревер як в дінакорда, МП-3 читає ,що ще треба знати??? |
Jd | 8 Січня 2016, о 03:24 |
Користувач |
Я питаю може хтось має такий пульт і розкаже про нього-а не те шо написав автор оголошення шоб його впарити.Яж просто хочу знати чий він-скільки стерео каналів і т.п-вдруг пульт вартий уваги - чи я створив одинакову тему -думаю завжди цікаво взнати про те що нічого незнаєш. |
bodja bear | 8 Січня 2016, о 03:53 |
Користувач |
Якщо вам нічого про нього не відомо то чому пишите що в ньому суперські ефекти,пильник на фейдер і взагалі весь такий супер пупер,щось несхоже з вашого поста що вам нічого не відомо про цей пульт..... а більше схоже на те що ви цю тему накручуєте щоб пропіарити свій товар....ну хлопці ну чесно все очевидно і наївно як в дитячім садочку.... я не проти того щоб ви прадавали свій товар але робіть це якось солідніше чи що...зробіть відео-презентацію, проведіть аналіз порівняння...тим більше що самі пишите що маєте з чим...а люди вже тоді собі вирішать що краще їм підходить
|
Jd | 8 Січня 2016, о 04:49 |
Користувач |
Ви мене незрозоміли-я його непродаю - ніколи небачив і нечув взагалі про цю фірму-побачив вчора на ОЛХ випадково і вставив сюда що там написано зі слів автора оголошення.Хтів би шось продати то для цього є куплю продам а нефорум.Я знаю правила сайту добре і ніби їх непорушою . |
SHARIK | 8 Січня 2016, о 05:16 |
Модератор |
Ніби і не порушуєте правил...АЛЕ - перепост не перевіриної інформації,пасивна реклама "чужого товару", без підтвердженої інформації - називається ПЛІТКИ. |
Senyutovych | 14 Січня 2016, о 15:13 |
Користувач |
Колись привіз подібний на пробу але був з ще з підпсилювачем. Для школи може бути. Ціна йому максимум 80-100 баксів на ібеї |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти