Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » nord electro 5d vs nord stage 2 ex
nord electro 5d vs nord stage 2 ex

Надумав взяти собі норда. От думаю чи вартує наявність синтезаторної секції і ще декількох нюансів різниці в ціні бл. 1000 дол.?

Не компетентний в даному питані...але нерозумію чому ці синти настільки популярні сталаи....так звук шикарний...алеж вони абсолютно незручні ІМХО....мені здається той же кронос чи мотіф, для лабуха, значно зручніший...забив собі в память семпли які тобі потрібні  і все під рукою ,а тут все крутити треба в ручному режимі... 

П.С. Але я знаю шо таке шочеться))))

Навпаки, стосовно зручності конкурентів мало. Любий звук чи параметр одною кнопкою чи круцькою. Потрібні звуки скачуєш з сайта. Нічого зайвого, вага 9,7 кг за версію sw73.

Теж подобаються ці інструменти! Я думаю вартує... Папірці це одне, а саунд і моральне задоволення просто не в порівнянні ))))

Ну я ж писав що я не компетентний...))) значить не дарма більшість клавішників солідних колективів саме ці інструменти обрали....а я думав колір подобається

Колись в ютюбі дивився ролик- порівняння кронос, мотіф ,норд стедж, то мені кронос більше сподобався . Звісно я розумію що судити про інструмент по ролику це те саме що судити про смак цукерки по обгортці....

дивився ролик- порівняння кронос, мотіф ,норд стедж, то мені кронос більше сподобався

Це все шикарні інструменти. Але питання в тому, що Кронос і Мотіф це робочі станціЇ, це унівесальні інструменти, які можна використовувати і для сцени і для написання фонограм, а норди заточені під сцену. Нічого зайвого, тільки необхідне, але зручно, компактно і безкомпромісної якості. Приклад з машинами напрошується: Порш кайєн класна машина, але це компроміс, вона по трасі не піде як Порш Карера, а по бездоріжжю не піде як повноцінняй позашляховик.

О це вже для мене цікава інфа...я ніколи в це питання не заглиблювався...басіст...))) Але нашому клавішнику треба  достойний інструмент і я чомусь зажди думав що то має бути робоча станція...бо вона оперативніша, семплів наліпив собі, заготовок і працюй... ви ж стверджуєте що  в живій роботі норд оперативніший ,буду вивчати))) прикро що дописувачів кат ма....але то зрештою не дивно, от якби чергову ПСРку обговорювали-б ажіотиж би був....

ніколи в це питання не заглиблювався...басіст...)))

....а я зараз бас освоюю......шось так захтілось.....

А робочу станцію недавно продав, Kurzweil PC3K6. Шикарний інструмент. Дуже добротно зроблений, шикарна клавіатура, суперово звучить, море можливостей..... але мені здався занадто замороченим і незручним у користуванні. Тому дивлюсь в сторону "півночі"

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти