Petrovich1970 | 2 Березня 2016, о 12:50 |
---|---|
Користувач |
Якщо щось не відкриється потім перезагрузю, як інет буде в нормі Напишете потім, що не відкривається. |
Petrovich1970 | 2 Березня 2016, о 12:50 |
Користувач |
Якщо щось не відкриється потім перезагрузю, як інет буде в нормі Напишете потім, що не відкривається. |
Петро | 2 Березня 2016, о 12:52 |
Користувач |
Выдкривється вроді все , але прийдеться добре посидіти щоб файли стилів докупи зібрати попарно...))) |
Petrovich1970 | 2 Березня 2016, о 13:11 |
Користувач |
Попробуйте семпли в окремій папці SOUND ALL, там ел гитари krz .бас roland,ел піано ямаха DX 7 , барабани кетрон, standart 1, і т.д. |
Petrovich1970 | 2 Березня 2016, о 13:40 |
Користувач |
www. manualslib.com GEM4 |
Петро | 4 Березня 2016, о 10:30 |
Користувач |
Петрович, був би дуже вдячний, як би свої власні стилі перезалили, так як вони розібрані в збірці і зібрати файли попарно напевно нереально оскільки всі вони мають одинакову назву...) |
Petrovich1970 | 5 Березня 2016, о 09:02 |
Користувач |
Ви мали на увазі файли 001 |
Петро | 5 Березня 2016, о 09:33 |
Користувач |
Кожен файл стилю складається з двох частин- HEADER і BANK.BNK. А у вас вони всі в одній папці розкидані...Не знаю, можливо файли HEADER універсальні для всіх стилів, але вони відрізняються навіть розмірами- 1КВ або 2КВ... |
Petrovich1970 | 5 Березня 2016, о 10:34 |
Користувач |
Я подивився на на ті файли, то семпли я вам скидав ,але в тій кучі є помилки компютера це ці файли про які ви пишете ,решта мають працювати .попробуйте завантажувати як SOUND.Тільки треба створити папку SOUND.ALL і в неї заватажити семпли . Власні стилі я писав із семплів , я вам завтра скину попробуєте підставити тембра свого синтезатора на місця семплів може щось і получиться . В мене їх не багато але вони універсальні. |
Петро | 5 Березня 2016, о 10:55 |
Користувач |
Дуже дякую, Петрович! Якраз ваші і хотів попробувати бо все інше в мене вже є....Пізніше своїм поділюсь...Пробував конвертувати з Ямах, Коргів- получається , але багато доробляти потрібно щоб звучали нормально...Інструмент в мене рівно тиждень, ще багато чого незрозумілого...))) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти