Вадим | 10 Грудня 2016, о 12:56 |
---|---|
Користувач |
Я нiчого тут вам вiдповiсти не можу. Тодi мабудь це все ,,совпаденiе,, Тому я й запитав, бо цiкаво знати чи справдi воно так е, чи це забабони. Але бачте як в життi трапляеться, i потiм думай що хочеш... |
Володимир Шиманський | 14 Квітня 2017, о 08:09 |
Користувач |
Ось ви створюєте тему що побачити наші думки. Далі ви беретесь їх змінювати. Це як розуміти ? Навіщо самому собі перечити?
По темі тепер: Коротко: це все маячня. Не страдайте єрундицями. Живіть на повну. Радійте кожному дню, усміхайтесь людям, у відповідь вони будуть усміхатися Вам (не перестарайтесь ))) а то заберуть куди треба ;)) Хочетясь співати - співайте. Танцювати - танцюйте ! Хочеться лірики - та будь ласка. АЛЕ - не слухайте нікого. Це Ваше життя. І всім навколо на нього начхати. Жити Вам.ж Так як захочете. І шліть всіх подалі з такими забобонами чи подібним. |
Вадим Тулейбич | 11 Травня 2017, о 21:14 |
Користувач |
Воодимир, читайте та вдумуйтеся в те, що я питав, та не пишіть всякі дурниці з початку свого посту! |
alexandruch | 14 Травня 2017, о 13:26 |
Користувач |
Друзі Христом Богом молю скиньте стиль польки.Ато нігде нічого толкового знайти не можу.Щоб синкопа була і збивки гарні.Сам написати не можу а конче потрібно через неділю.Допоможіть колеги!Клавіша Ямаха.Мені без різниці від якої моделі я під свою зроблю.
|
alexandruch | 14 Травня 2017, о 13:29 |
Користувач |
Моя адреса - Alexandr.Kor@bk.ru |
Вадим Тулейбич | 14 Травня 2017, о 15:09 |
Користувач |
тримай |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти