Ромко Тістик | 31 Січня 2016, о 01:04 |
---|---|
Користувач |
Доброго дня колеги - музиканти.Ситуація наступна.Працюєм в ресторані на 350 чол.Хочу взяти якусь акустику хорошу.Зупинилися на колонках вищесказаної моделі.Хто що скаже про них.Будем звичайно слухати,але хотілось би послухати відгуки людей,які мали з даним апаратом справу.Або порадьте аналог .Цінова категорія до 2000 дол.Дякую. |
Роман Ремінський | 31 Січня 2016, о 03:10 |
Користувач |
Бачу багато хто іх перепродює, або міняють на іншу акустику! Тому раджу купувати лише після детального прослуховування! |
Jd | 31 Січня 2016, о 10:56 |
Користувач |
Візьміть собі саби і колонки Акустік 4400 ватт +драйвера 260 вт і непрогадаєте.Звук класний і надійний.В мене багато знайомих працює на цій акустиці і ще ніразу непідводила і негоріла.Працюють більше 10 років на ній.Саби 18 активні по 1000 вт і колонки пасивні по 1200 вт2\15+др 130 вт якраз вложитесь в 2000 дол но тільки треба вам буде докупити ще усілка 440 баксів.Ви неподумайте тільки що я роблю рекламу просто раджу те що дійсно буде служити роками і гарно звучати і недорого.Топи вам недадуть ці такогу звуку без сабів dsr 115 колонки дуже круті неспорю.Якщо хочете брати їх шукайте ще 2000 шт баксів і беріть саби теж ямахи по 800 вт тоді ват буде шикарний звук.Я читав про них і вони помоєму навіть кращі за JBL на даний час. |
Zh_serhij | 1 Лютого 2016, о 10:06 |
Користувач |
Мав можливість порівняти дані колонки із JBL PRX i JBL EON.. Це одного класу акустика. Ямахи не сподобались. Хоча басують не погано.
|
Senyutovych | 3 Лютого 2016, о 06:12 |
Користувач |
Ці ямахи це хороший мобільний варіант, причому з 2 дюймовим драйвером. Але для ресторану я би все таки підбирав з 3-х полосних варіантів. Наприклад 10 або 12 на топи і 15 або 18 на суб можна і один. Ну і бажано на фірмових динаміках. |
Ромко Тістик | 14 Лютого 2016, о 02:39 |
Користувач |
Друзі.а хто що скаже про них в порівнянні з JBL PRX 715 або RCF ART 715 ,Чувщо Джі Бі Ели не дають тої потужності що вказана на них.Про РЦФ не чув і не мав можливості слухати їх у Львові Порадьте хто мав справу з даними апаратами |
Семен | 14 Лютого 2016, о 09:09 |
Користувач |
В ресторанкику Рандеву, що на Б.Хмельницького, навроти Опришківської на РЦФ майже кожного дня працює мій знайомий - правда не пам`ятаю 715 чи 725 |
Zh_serhij | 14 Лютого 2016, о 09:10 |
Користувач |
Працюєм в ресторані на 350 чол. На таку аудиторію потрібні сабвуфери, як не крути... JBL PRX 715 або RCF ART 715 JBL PRX 715 - як показав час 7-серія не айс, краще шукати 6-ту серію. Недолік JBL PRX - валять "іскаженіями" на мощі... Хтось цього не чує, комусь це як серпом по вухах. Із плюсів JBL PRX - хороший мідбас. RCF ART 715 - в народі кажуть ціна/якість....Хто любить, щоб у звуку був "пісок", тоді потрібно дивитись у сторону RCF ART. Найкраще буде попросити колег, щоб кожен приніс свій апарат, послухаєте, вибирете... |
Ромко Тістик | 14 Лютого 2016, о 23:55 |
Користувач |
Дякую.Так і будем робити -слухати всі варіанти.Велика подяка Олегу Жилі.що вчора дав можливість послухати PRX 715. А на рахунок того що ресторан на 350 чол-то нам не треба озвучувати цю стодолу-основне танцплощадку-тому і дивимся більше не на потужність .а на якість звуку.Щось більше схильність до RCF |
Ромко Тістик | 14 Лютого 2016, о 23:56 |
Користувач |
Саби будем полюбому -але поки що попробуєм свої пасивні якось врубати
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти