Andrew Timochko | 3 Лютого 2016, о 10:07 |
---|---|
Користувач |
Хто знає де можна скачати програму для зміни тональності??? |
Володимир Симак | 5 Лютого 2016, о 10:03 |
Користувач |
Програм багато. І працюють по-різному. Як правило, транспозицію можна зміщувати (+ -) 2т - більше - портиться фонограма. Це не стосується МІДІ. Я користуюсь AdobeAudition та SteinbergWaveLab. Можу скинути в лічку. |
Surma | 9 Лютого 2016, о 12:11 |
Користувач |
Якщо для зміни тональності середнього штибу мінуса, то TimeFactory справляється досить не погано. Та і проста в користуванні (правда, працює тільки з wav). А джерел завантаження на просторах Павутини - море!!! |
Петро Клименко | 9 Лютого 2016, о 13:06 |
Користувач |
Я давно користуюсь програмою Amazing Slow Downer - це якісний конвертер і плеєр водночас, працює з mp3-файлами. Спробуйте - не пожалкуєте. Time Factory я використовував допоки не дізнався про Amazing Slow Downer. |
Surma | 10 Лютого 2016, о 04:31 |
Користувач |
Читаю про Amazing Slow Downer і не знаходжу у її можливостях зміни тональності. Навпаки, змінює швидкість відтворення БЕЗ зміни тональності! Поправте мене, може я не те дивлюсь http://softoroom.net/topic7776.html |
Петро Клименко | 10 Лютого 2016, о 13:14 |
Користувач |
Міняє вона тональність без зміни темпу і зі зміною дуже добре, але є певні проблеми з установкою http://www.ronimusic.com/amsldowin.htm або повна версія тут:http://www.ex.ua/879118251833 Деякі антивіруси реагують на кейген - не звертайте уваги (відключіть на момент установки або внесіть у виключення антивіруса) - ніяких вірусів там немає. Порядок установки: 1- запускаємо setup_amsldo.exe-файл, 2 - копіюємо кейген (rmlluf32.dll) у папку зі встановленою програмою, 3 - копіюємо пароль (у вікні плеєра кнопка help - password). Іноді ще додатково треба встановити кодеки mp3 (lame3.99.5) |
Олександр Тимошук ... | 14 Березня 2016, о 02:41 |
Користувач |
Давно користуюсь програмою ВавеЛаб. Міняє в межах +- 12 але то без толку бо коли більше ніж на півтора тони то звук робиться плавающе-заторможеним. Але півтора тони +- то є достатньо для підгонки під ваші вокальні дані. Коли мені давалю знайомі цю програму то казали, що вона довго міняє тональність, десь до 2-х годин. Ну правда, я вже через 20 хвилин користування знайшов інший спосіб і вона стала то робити за 2 хвилини і досить якісно. Також, що дуже важливо і часто треба, особливо тим, хто в школі працює - може ДУЖЕ якісно міняти темп. Діти, вони не завжди встигають за фонограмою то ж на власній шкурі переконався в тому коли в школі було діло працював. Все через ВавеЛаб. Дадуть мінус з довгим вступом, діти не знають, що в той час на сцені робити. Беру різак з плеєра ДжетАудіо, обрізую початок роблячи його плавно-наростаючим, далі на ВавеЛаб підганяю тональність і темп = всі задоволені. РЕКОМЕНДУЮ. |
Володимир Симак | 9 Квітня 2016, о 07:13 |
Користувач |
"...Беру різак з плеєра ДжетАудіо,...." Для чого? WaveLab "вміє" і обрізати фагменти, і зробити затухання на початку, чи в кінці файла, і ще безліч інших операцій з аудіо-файлами. |
Микола Долішний | 13 Вересня 2016, о 03:23 |
Користувач |
Я за Amazing Slow Downer.Пробував багато різних упинився на цій,з темпом взагалі супер справляється.Пробував Kei Shifter,також непогана прога. |
Володя гурт ... | 15 Вересня 2016, о 02:15 |
Користувач |
Класна програма, яка міняє тональність практично без спотворень Virtual DJ 8. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти