vovan7bud | 3 Лютого 2016, о 15:42 |
---|---|
Користувач |
https://www.youtube.com/watch?v=ANf_wiVDCPU коментувати не буду .... думки різні ... таке то воно ..
|
Viktor UKR | 3 Лютого 2016, о 15:47 |
Користувач |
це вже земляче на вибір - того хто замовляє музику. |
vovan7bud | 3 Лютого 2016, о 15:52 |
Користувач |
теж вірно !! та є нюанси в його тлумачені |
bodja bear | 3 Лютого 2016, о 16:28 |
Користувач |
Що тут сказати більшість із Нас вже давно діджеї тілько "обрізані"....))) Тобто класну, записану лєвим професійним дятьком музику витончено доповнюєм своїм фальшивеньким але однозначно неперевершеним вокалом....)))) Хлопці не бийте мене спітчами, я такий самий )))) Просто мені здається, таке відео було-б неможливим якби музиканти були-б дійсно музикантами....Просто Люди дивляться на те що зарас відбувається в нашому бізнесі і доходять досить таки логічного висновку....)))
|
vovan7bud | 3 Лютого 2016, о 17:12 |
Користувач |
bodja bear бачиш .. тут не про нас з тобою він говорить !! а саме про живу музику ... |
Вадим | 3 Лютого 2016, о 23:54 |
Користувач |
Ще було сказано, що молодятя замовили чисто Українську музику, і гості потерпіли це знущання 20хв. !!! Тут виникає питання до тих колег які не співають російськомовних пісень . Ви теж так знущаєтесь над запрошеними ??? О то не мішайте політику до нашої праці і грайте всі пісні на яких люди виросли, бо через 20 хв, залишитеся лише Ви та замовники. |
bodja bear | 4 Лютого 2016, о 01:12 |
Користувач |
vovan7bud Та я нібе до "живої" музики теж відношення якесь маю ,бринькаєм як мієм)))) Але якщо чесно зарас в мене творча пауза ...часу нема, та й достав добряче той театр абсурду...якщо десь щось граю, то виключно ради власного задоволення... довольний як слонь ))) |
bodja bear | 4 Лютого 2016, о 01:20 |
Користувач |
Ще було сказано, що молодятя замовили чисто Українську музик Пан Корг І30 та то ще не факт що то там за музика була і що за гості, та і сам той тамада,персонаж ролика , глист добрий...Самі знаєте що забава забавіі не рівна ,буває так що найкраща музика, з найкращим репертуаром,вокалом і живими інструментами не може догодити...а буває що при посередній музиці гості бавляться хоть куди...
|
vovan7bud | 4 Лютого 2016, о 01:50 |
Користувач |
vovan7bud Та я нібе до "живої" музики теж відношення якесь маю ,бринькаєм як мієм)))) Але якщо чесно зарас в мене творча пауза ...часу нема, та й достав добряче той театр абсурду...якщо десь щось граю, то виключно ради власного задоволення... довольний як слонь ))) тай я так само ..... дай бог здоров"я і творчої наснаги тим хлопцям що ще хоч щось пробують зіграти |
Роби що ... | 4 Лютого 2016, о 02:04 |
Користувач |
vovan7bud: - молодець, 10 ++++. Гарна тема. Думаю багато буде коментарів. Хочу звернутися до декілька тисяч користувачів, зареєстрованих на сайті, та спитати:
Про роботу музикантів можна і не говорити – все чути та видно. Про себе можу сказати - 12-15 років тому було подібне весілля де молодята разом танцювали в якомусь танцювальному ансамблі. Їхні колеги протанцювали танго та довгі коломийки - ось і все, де можна було чудово попрацювати "Живою музикою" з гостями. P\S: Моя сестра більше 20 років проживає в Чікаго розповідала: – “весілля в них такого ж плану або подібні”. Танцюють усі гості і не просто 7.40 чи самий сексуальний танець "хустинка поцілункова". З повагою до Всіх. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти