Surma | 4 Лютого 2016, о 02:59 |
---|---|
Користувач |
Гарно танцюють! Тільки дивно, чого вони це Коломийкою називають. |
Вадим | 4 Лютого 2016, о 03:36 |
Користувач |
bodja bear може (давай на ТИ) ти й правий. Я про це навіть й не подумав. Тоді треба того діджі, який свистить про нас, за коки до гіляки прив*язати, що б не обсир@в нас!!! Дякую. |
Богдан Іванишин | 4 Лютого 2016, о 06:01 |
Адміністратор |
виникає питання до тих колег які не співають російськомовних пісень . Ви теж так знущаєтесь над запрошеними ??? - Ну, наш гурт не співає російськомовних.. І Що ?? Ви вважаєте що сонги на землі поділяються тільки виключно на українські і російські ? Відкрию Вам секрет (тільки нікому не кажіть), ще є як мінімум Англійскі, Американські ,Італійські, Французькі, Іспанські, і Польські... - Під які публіка просто неперевершено шаленіє - набагато краще ніж під низькопробну руську попсу. По темі топікстартера - Та повна фігня і нісенітниця... Музиканти - тим і відрізняються від ДІДЖЕЯ, що вони своїм виконанням (звісно за умови що воно професійне), несуть драйв і енергетику у маси... |
Вадим | 4 Лютого 2016, о 10:38 |
Користувач |
Шановний Бедзю! А якщо до того що Ви написали додати Російськомовних пісень, то тоді Ваша публіка шаленіла і ще притому пісяла в штанці!!! А те що Ви такий патріот (тільки не знаю що Вас так спонукає, мабудь тут без політики аж ніяк не обходиться) то є чисто Ваше особисте і публіка не повинна страдати від цього. Мені просто цікаво , якщо б ті страни, про які Ви кажете, стали в одночас агресорами для України (хай Бог боронить) від чого публіка тоді шаленіла ???? |
rura1961 | 4 Лютого 2016, о 10:59 |
Користувач |
Гибла справа змішувати політику і мистецтво, це ніколи до добра не приводило.... ми вже маємо патрійотів при владі, начіпили вишиванки, і дерибанять Україну похлєще яника..., так , що грайте і співайте те, що кому подобається!!! |
Роби що ... | 4 Лютого 2016, о 12:27 |
Користувач |
Хлопаки, а гов – майте стримання. Досить про політику тай тема не про неї. Подивіться уважно відео ТА ПОЧИТАЙТЕ ПРО ЦЬОГО УМНИКА – він не музикант а ведучий тамада та діджей. Нормальний музикант не буде такого відео ніколи робити та про таке говорити. Кожен вибір молодят є індивідуальний і йому може ті самі музиканти не дали своєї апаратури в користування або сказали заплатити от він і виплескує своє «ФЕ» в таких роликах. Мої попередні посилання на відео показували і доказували що такі діджеї, як він, просто на весіллі би вкакались і нічого не зробили б – тільки в живу робота. Зараз просто наші люди в якості гостей не дуже і вміють танцювати ті самі коломийки так, як там показано. |
vovan7bud | 4 Лютого 2016, о 14:16 |
Користувач |
Vasia Dacen
Сьогодні, о 12:27
Користувач Хлопаки, а гов – майте стримання. Досить про політику тай тема не про неї. Подивіться уважно відео ТА ПОЧИТАЙТЕ ПРО ЦЬОГО УМНИКА – він не музикант а ведучий тамада та діджей. Нормальний музикант не буде такого відео ніколи робити та про таке говорити. Кожен вибір молодят є індивідуальний і йому може ті самі музиканти не дали своєї апаратури в користування або сказали заплатити от він і виплескує своє «ФЕ» в таких роликах. Мої попередні посилання на відео показували і доказували що такі діджеї, як він, просто на весіллі би вкакались і нічого не зробили б – тільки в живу робота. Зараз просто наші люди в якості гостей не дуже і вміють танцювати ті самі коломийки так, як там показано. підтримую !! |
vovan7bud | 4 Лютого 2016, о 14:35 |
Користувач |
Той Андрій Мельник " тамада" просто тупо впарює що ; 1) Живі команди запрошувати на 5-6 пісень )) питання!.. чи будуть тоді існувати живі команди при таких умовах ? , 2) а таку ланку як весільні лабухи взагалі викинути !!! Тобто є кнопкодав і тамада .. всі інші ....... якщо є можливість то наймати доп , ... маразм тай годі За репертуар взагалі мовчу. Думки звичайно різні , але в моїх очах ,в загальному відео, він обсир@є потихому публічно музикантів |
bodja bear | 4 Лютого 2016, о 15:49 |
Користувач |
Яка така Біблейська фраза "метати бісер перед свинями" то про нього...шо тут скажеш ,як в голові нема то з тилика не витягнеш... |
Jd | 5 Лютого 2016, о 04:09 |
Користувач |
https://www.youtube.com/watch?v=I-Frlcx-TFk Той Андрій шось таке ляпнув хрен знає що.Щоб весілля було нескучким треба просто грати і співати все що любе народ,а не стояти на свому принципі тільки чисто Українське виконання пісень. Даже якщо наші артисти співають на Рос мові це не означає що воно є не Українським .Мене одне тільки добиває що лабухи співають Рос-кі пісні і повдягали вишиванки це все що мене дуже бісе.По темі -Якщо весілля то ніякий діджей неможе бути взагалі тому що публіка там від малої детини до пра-пра бабці і ти як хоч нехочеш мусиш підстроїтися протягом години під них на всі сто процентів.На день народження для молоді взагалі нема смисла заказувати живу музику і на випуски.Заказуйте dj однозначно.З економити і гроші і публіка буде задоволена.Тим більше в dj завжди сильніший звук і він знайомий з усіма стилями музики.І світло теж класне.Мені наприклад в тому році випало два випуски просто відкрутити дискотеку і все.Вони категорично нехочуть живої музики.І діло не в ціні просто молодь любе преблизно такий формат музики-https://www.youtube.com/watch?v=ElxHFZ379zM з другої хвелини начинається.А на того тамаду незвертайте уваги він просто немає заказів тому і зробив такий ролик.Люди немають зараз простовсі такиг грошей на живу музику тому і він сплітає таке.Воно так здається жива музика нормальна як мінімум 5000 гр Відео 7-8 тис і тамада з 3 тисячі.А це не мало можна за ті кошти ше пригласити з 20 чоловік гостей.А діджею ведучому заплатити всього 2000 гр більше вони неберуть.А взагалі нашим всім лабухам треба працювати як вони-тільки їм треба ще добавити живі барабани і духові і цей колектив буде найкращив в Україніhttps://www.youtube.com/watch?v=Fe2V0nSHK90 іі ніхто ніколи несхоче бачити діджея ніякого на свому святі.Знаєте кращей гурт виложіть відео з-задоволеням подивлюся.Жуки мені не цікаві-це для мажорів.Дякую всім за увагу. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти