Віктор G. | 18 Березня 2016, о 06:46 |
---|---|
Користувач |
Цікава статистика: зайшов на сторінку користувачів. 20 чоловік на сторінці. 13352 сторінки... Множу... Більш, як чверть мільйона!.. А петиція "Закрити український ефір для відео- та аудіо- товарів РФ!" набрала 13267 голосів на сьогодні. Що скажемо, панове? Петиція тут: https://petition.president.gov.ua/petition/20376 |
Jd | 18 Березня 2016, о 12:30 |
Користувач |
І що будем девитися і слухати тоді ?Як закриють -несе галя воду і Вітальку |
Віктор G. | 18 Березня 2016, о 12:41 |
Користувач |
Кацапо-стурбованих манкуртів прошу нє бєспакОіцца.
|
Вячеслав Нашемпа | 19 Березня 2016, о 01:52 |
Користувач |
всім і так зрозуміло що дії росії гірші ніж дії гітлера,але є регіони України де є велика кількість російкомовного населення,і серед виконавців росіїї є також багато адекватних і розумних людей які вміють мислити і оцінюють сьогодення дивлячись на реальні події і факти а не на телеканал орт,на мою думку до такої теми треба підходити з холодною головою і без гарячки бо так можна і згадати і колишні війни і наприклад зробити бойкот мерседесам і dynacord і пересісти в славути і грати на електроніках.(без образ,просто моя думка). |
SHARIK | 19 Березня 2016, о 02:51 |
Модератор |
Бойкот має зробити кожен в собі, а не писати всякі петиції до уряду чи гаранта, яких все одно не читають. Кожен лабух, як носій музичної інформації мають задумуватись, що вони НЕСУТЬ |
SHARIK | 19 Березня 2016, о 02:59 |
Модератор |
Віктор G, виношу Вам свою повагу за всі дописи на форумі. А даний ресурс має бути тим самим двигунцем пропоганди Української Музики. |
Вадим | 19 Березня 2016, о 07:22 |
Користувач |
А даний ресурс має бути тим самим двигунцем пропоганди Української Музики.-- Ну маразум повний!!! І що будем девитися і слухати тоді ?Як закриють -несе галя воду і Вітальку--- А будуть слухати тупого В.Павліка та дивитися на Яйценюка який торгує Україною та розказує про агресора .
|
Віктор G. | 20 Березня 2016, о 12:48 |
Користувач |
Сумно. Відгукнулась одна порядна людина. Дякую щиро! По суті: зібрано на даний час (21.40) 13586 підписів з 25000 необхідних. Невже ліньки зареєструватись і підтримати? Залишилось 39 днів. |
Віталік Вус | 20 Березня 2016, о 13:23 |
Користувач |
При всій повазі,не підтримав.Не тому,що не згоден (якраз дуже навіть згоден),а через дурнувату систему доступу. Просить авторизуватися.Намагаюся:логін,пароль,5значний код... Далі вискакує абсолютно нікому не потрібна шняга:https://petition.president.gov.ua/registration-step2 Після "тикання,як шліпе котє" вибрав "за допомогою податкового номера" (то ідентифікаційний код,я правильно зрозумів?). Далі вискочила така муть:https://petition.president.gov.ua/registration-step-message-inn І шо?Будем чекати 2 дні...Факін бюрократія,рознервувався,йду перестріляю 20-30 якихось придурків!!!....В GTA SA. |
SHARIK | 20 Березня 2016, о 14:59 |
Модератор |
Так ситуація і в мене була - тільки писати не писав, бо думав, що то проблема мого анкауту. А в 2015 майже цілий рік "фейсбучив" різну хххню на презеденсько - премєрських ресурсах і ШО ??? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти