Роби що ... | 11 Травня 2016, о 10:50 |
---|---|
Користувач |
Шановний адміністратор Роман Метельський!!! Поясніть людям скільки ще буде тривати цей бардак на сайті і «безпрєдєл» Ваших модераторів ??? Ви на сайт заходили, ось час та день:
http://s017.radikal.ru/i401/1605/4d/52929a80b30f.jpg
Просьба МОДЕРАТОРАМ не відповідати так, як питання до адміна |
Jd | 11 Травня 2016, о 13:18 |
Користувач |
Забутьте про нього.Він забив давно на цей сайт.Напевно навіть з модераторами напідтримує звязок. |
Роби що ... | 11 Травня 2016, о 22:21 |
Користувач |
Jd
Може і забив, може і з модерами не спілкується - та все таке ЖИВИЙ та ІСНУЄ і користувачі тут не винні ні у чому))))) Я його бачив в онлайні на сайті і навіть зробив ФОТО для підтвердження)))))))))))
|
Yulianovich | 12 Травня 2016, о 06:23 |
Користувач |
Дії і поведінка адмінів і модерів не обговорюється. Це залізне правило нету. Топікстартер, Ви прийшли в чужий дім і вимагаєте якихось пояснень у власника? Які проблеми, створюйте свій ресурс і тримайте там порядок. ЗИ. відписувати не конче. Я тут практично не буваю. |
Роби що ... | 13 Травня 2016, о 00:04 |
Користувач |
Тему я створив і відписувати чи не відписувати мені приймати рішення, а не Вам підказувати та вказувати! І де це таки "ЗАЛІЗНЕ" правило написане та вказане, шановний Ви наш ??? (не вводіть людей в оману і не давайте неправдивої та непідтвердженної інформації) За Вашими словами: - Тоді можна без причин та пояснень банити людей, пропускати на сайт в коменти матюки, образи і приниження людської честі та гідності, плюсові матеріали, де чітко написано "МІНУС-ЛЬВІВ" і т.д. і т.п. бо появились чи є такі захисники ??? От позиція у людини - можна сказати "бездоганна". Побудуєш тут з такими щось добре, світле та приємне. Бардак продовжується, процвітає та набирає сили. Тьху - гидко аж....... |
Богдан Іванишин | 13 Травня 2016, о 08:41 |
Адміністратор |
Юліанович не сперечайтеся! " Лєнін завжи живий" - Вася Дасен завжди правий ))))) Я уже звик і проходжу мимо скиглення.. )) Того й Вам раджу.. |
Роби що ... | 13 Травня 2016, о 23:55 |
Користувач |
Так чого виліз з нори та вписуєшся - ШАНОВНИЙ!!!......Правда в очі колить, в попі засвербіло )))) |
mod muz | 20 Травня 2016, о 23:24 |
Користувач |
Гарно відписано... Класно опустив таких Юліановичів і Бедзів... так інтелігентно, вдало і чисто. Без матів і грубості... МОЛОДЕЦЬ!!!! +++++ 5 балів))) Закинь свій № моб. буду з Німців їхати назад то вип"ємо бутилку кави))) |
Роби що ... | 25 Травня 2016, о 15:25 |
Користувач |
Дякую за коментар. Мені і телефонували і писали про таких Д**** - просили не рухати Г***** щоб не См.... . Я витримав та стримав свою обіцянку - не відписую з вказаними на сайті конкретними нікнеймами чи логінами (тай немає сенсу). Повторю один вислів з свого одного коментаря для одного модератора: - коли людина не розуміє людських слів та просьб, своєю тупістю щось хоче усім доказати та показати (хоть багато з друзів та знайомих і в х.. не ставлять і його самого і його дії), робить все по своєму і наперекір другим, то це велика Біда і Хвороба цієї людини - Я ТАКИМ ХВОРИМ ПРОБАЧАЮ, НЕ ОБРАЖАЮСЬ, НЕ ЗВЕРТАЮ УВАГИ і НЕ СПІЛКУЮСЬ ЗОВСІМ З ТАКИМИ, бо знаю що це не виліковне...... P\S: "moderus" : за запрошення на каву дякую - будемо пити через 3-3.5 місяці.... На літо їду до сестри в Канаду ))) З повагою. |
mod muz | 5 Червня 2016, о 13:21 |
Користувач |
добре |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти