Андрій Струков | 11 Травня 2016, о 13:08 |
---|---|
Користувач |
Шановні колеги, з часом помітив на своєму SM-58 карозію на сітці, з таким питанням напевно не я один стикався, які є поради по цьому питанню??? |
Міша | 12 Травня 2016, о 14:36 |
Користувач |
Привіт нічо з сіткою не зробиш буде ржавіти і все ти співаєш пара йде вона мокра а мокрий метал рано чи пізно ржавіє мав два 58 поржавіли тепер маю ноймана і теж саме не переживай сітки більше як на 10 років стане бажаю упіху |
Роман Ремінський | 13 Травня 2016, о 12:18 |
Користувач |
Можливо у вас у квартирі чи будинку велика вологість, зараз доволі поширена проблема викликана з заміною звичайних вікон на пластикові! Раджу попробувати зберігати мікрофони в іншому місці. Після використання мікрофонів обовязково просушити, перед цим можна навіть відкрутити сітку й промити її в мильній воді. |
Міша | 13 Травня 2016, о 13:56 |
Користувач |
До чого туту волога в хаті їдеш на весілля мінімуму 10 годин дихаєш туда всілякими голубцями перегарами а ще як граєш на вулиці в зимку то з мікрофона аж капає конденсат якої ще треба вологості ?я мав 58 ще 17 років назад і мив і сушив і нічо не дає і не дасть є на ебею по 2фунти сітки і ніяких проблем |
Міша | 13 Травня 2016, о 13:56 |
Користувач |
http://www.ebay.co.uk/itm/Ball-Head-Mesh-Mic-Grille-Fits-for-Shure-SM58-Beta58-Beta58a-microphone-1PC-NEW-/311610990171?hash=item488d765e5b:g:LjEAAOSw5ZBWH3AG |
Андрій Струков | 14 Травня 2016, о 15:08 |
Користувач |
Дякую шановні!!! |
Роман Ремінський | 14 Травня 2016, о 15:33 |
Користувач |
Міша, тещо ви описали й так всім зрозуміло, я навів просто ще одну нестандартну причину( на моє переконання суттєву), враховувати її чи ні - ваша спарава. |
Yulianovich | 20 Травня 2016, о 02:25 |
Користувач |
Купити новий гриль, він недорогий. А ніщєброди малюють ще сріблястим лаком для нігтів))) |
koroll30 | 12 Січня 2017, о 00:37 |
Користувач |
малювати можна тільки перед тим потрібно обробити..... перетворювач ржавчин.15 гр коштує.тоді можна малювати.тільки не лаком а автофорбою. наложити пару слоїв і дати щоб пару днів дуже добре застигло.
|
yackiv | 13 Січня 2017, о 23:18 |
Користувач |
Якщо хочете щоби сітка не ржавіла, ніколи не тримайте мікрофон в рідній дермантиновій сумці. Краще візьміть грубу шкарпетку. Зверніть увагу які сумки в Сенхайзера і в Аудікса в таких сумках мікрофони не ржавіють. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти