Jd | 19 Червня 2016, о 04:55 |
---|---|
Користувач |
https://www.youtube.com/watch?v=5RyW1Bl4lJE |
Yulianovich | 20 Червня 2016, о 03:48 |
Користувач |
В кобіти Бета, в чувака... й не знаю. От те що він не вміє користуватись мікрофоном, це факт. Затуляти знизу мікрофон і міняти його характеристики... самодіяльність. Співають під студійно записаний плюс. Якщо думаєте в лайві досягнути такої якості, то це нереальний помисел. |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 20 Червня 2016, о 09:34 |
Користувач |
Те що в кобіти бета тут і коню пУнятно ... а шо, щоб визначити приналежність радіка не вистачило "мошчного" потенціалу !!? перш ніж писати хирню про студійний плюс запитав би в свого земляка як він співав в цьому проекті |
Yulianovich | 20 Червня 2016, о 16:02 |
Користувач |
Колька, ну ти по темі топіка й розкажи топікстару який радік там, а то знову починаєш тут роздавати вказівки хто що має робити. Смішний ти... |
Володимир Матвійчук | 20 Червня 2016, о 16:55 |
Модератор |
Ну не студійно записаний, бо мікрофони попльовують :) А те, що після запису була пост-обробка - це точно. |
Rakitzon | 29 Червня 2016, о 00:48 |
Користувач |
Пост обробка, це звичайно так, але думаю там класний компресор стоїть. Крім того, ревер непоганий. В сумі вони і дають цей звук. |
Senyutovych | 12 Липня 2016, о 13:37 |
Користувач |
В чувака AKG 40 такий самий дешевий радік це точно він не під нього записував, бо він годиться хіба для казання |
Долинський ТАЛіСМАН | 21 Липня 2016, о 16:57 |
Користувач |
Вибачаюсь, що не по темі, але є ще хтось, хто думає, що цей чувак невміє користуватися мікрофоном? |
alecsandr | 24 Квітня 2017, о 21:14 |
Користувач |
юлианович ніяка це не студ.запис це живе виконання да обробок трохи стояло я толком не вникав а що звучить то все |
ДІМА гурт"Дивограй" | 26 Квітня 2017, о 23:52 |
Користувач |
Те ,що в чувака АКГ40 і що він далеко так не звучить-в цьому я впевнений.Він по своїй природі має Ч замість Ц.Якби не він у кадрі,повірив би ,що це реально живе виконання.Навіщо чудік сам себе по дурному проколов-не розумію?!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти