maxTomchuk | 29 Червня 2016, о 02:27 |
---|---|
Користувач |
Маю два динаміки FANE STUDIO CX 15 PA COASSIALE. Ніде не можу знайти про них інформацію. Маю до них заводські фільтра,. Динаміки стоять в квадратних пачках(люди питаються і сміються чому я саби на стойки ставлю.) ніде не бачив таких пачок в сателітів. Мені звук не дуже подобається бо рупор виходить з НЧ динаміка, получається якась каша. Може хтось має якусь інфу. І ще одне питання чи буде краще звучання якщо підібрати якісь пачки щоб окремо стаяв НЧ динамік і окремо високочастотна головка? |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 29 Червня 2016, о 05:32 |
Користувач |
Колонки німецької фірми КМТ і грають вони( в оригіналі) чіткіше і зібраніше ніж , наприклад, JBL MR-825 Мають підвіс - це вже наворот недешевої акустики . А сміються очевидно по іншій причині |
pete fedyshyn | 4 Липня 2016, о 04:17 |
Користувач |
Динаміки стоять в квадратних пачках бо рупор виходить з НЧ динаміка Ці динаміки каоксіальні, так і повинно бути люди питаються і сміються чому я саби на стойки ставлю Вони мало в житті бачили бо рупор виходить з НЧ динаміка, получається якась каша Каша не від того, проблему шукайте в іншому місці |
maxTomchuk | 4 Липня 2016, о 10:17 |
Користувач |
А сміються очевидно по іншій причині Яка причина? Каша не від того, проблему шукайте в іншому місці де ту проблему шукати? |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 4 Липня 2016, о 14:34 |
Користувач |
Якщо вони в даний момент звучать не "айс" - значить можливо "бачили" невдалий ремонт . |
Senyutovych | 7 Липня 2016, о 07:27 |
Користувач |
Коаксиальні динаміки то переважно йдуть на монітори, якщо нема в інтернеті інформаціїї то можлмво вже давно не випускаються. Переважно динаміки цієї фірми гарно грали, але якщо їм років зо 20 то вже якість буде зовсім інша. |
Ivan2912 | 7 Липня 2016, о 14:27 |
Користувач |
Не завжди. Якщо динаміки збережені і перебували в сухих приміщеннях і їх не мучили то ще довго будуть грати,хіба щоб не дати їм добре під хвіст. Як у нас кажуть що з дурі можна і той зламати. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти