Smart | 27 Вересня 2016, о 13:20 |
---|---|
Користувач |
А якщо в маленьких колонках стоїть фірма-маг курить тихо-тихо |
Smart | 27 Вересня 2016, о 13:30 |
Користувач |
А те,що гарно написана реклама мага в порівнянні з фірмою не звучить.Маги від B&C при заяленому тиску 99 дб грають наполовину тихіше від італійських. А за якість звуку взагалі мовчу. |
felixlife | 29 Вересня 2016, о 13:24 |
Користувач |
В половину тихіше, це десь на -6дБ. Тобто Італієць 99дБ, а МАГ 93дБ. У 32-го кінапа 95дБ було у 78 році. Хлопці, набридло вже читати ці перли! |
Dj_Yura | 30 Вересня 2016, о 04:35 |
Користувач |
А якщо в маленьких колонках стоїть фірма-маг курить тихо-тихо Це речення просто про щось своє, жіноче... А те,що гарно написана реклама мага в порівнянні з фірмою не звучить.Маги від B&C при заяленому тиску 99 дб грають наполовину тихіше від італійських. А за якість звуку взагалі мовчу. А тут про що мова? Що з чим порівнювалось? Чим замірялось? |
Smart | 1 Жовтня 2016, о 15:35 |
Користувач |
Порівнював в майстра власні 2 пари колонок . Одні з Маг 1554 інші з дин b&c 15 ps 76. Cлухали одночасно той і інший , знімали Ачх з мага та b&c. Після порівняння ачх я маги продав. В мага Ачх--- ЖА Х .99дб показник горба на 400 герц. Інші чвтоти --на рі вні 96 з горбами і ямами. На місце магів купив b&c 15 plb 76 (100 дб)-бритва.Драйвери маю всі чотири jbl 2426. Фільтри і колонки виготовлені майстром по акустиці. Чоттиири маленькі колоночки. А для двору є ще кіловатний саб B&c tbx 100/ А Маг N 15 за 38 тис.гривень не хочу навіть слухати. За таку суму (38 000 грн) я зробив апарат з 4 колонок і саба. Але якби хотів готове- купив би краще юзане EV, Jbl , або FBT |
Роман Ремінський | 28 Жовтня 2016, о 10:48 |
Користувач |
Цікаво що можна придбати з Електровойса чи Дінакорда за таку суму? Нічого проти не маю проти цих фірм, але за такий бюджет в них тільки ширпотреб! |
bodja bear | 28 Жовтня 2016, о 14:28 |
Користувач |
А нащо аж чотири драйвера....на один ,ще й до того суб...ваш майстер або не зовсім майстер ,або просто заробляє на вас, спец би вас відрадив від чотирьох топів....так як це не доречно... А топікстеру скажу те й що мій попередник...думаю я б також подивився в бік вживаних фірмачів.....хоча є ризик купити вбиті гроби ...так що тут лотерея...требе дуже прискіпливо придивлятись.....
|
__Bond_ | 18 Лютого 2018, о 19:19 |
Користувач |
Цікаво, за останні рік, два хоча б хтось з лабухів купив собі продукцію від МАГа серії "N" чи Z220-Z250(там теж НЧ неодимові), щоб дійсно сказати - маю таку річ, звучить так-то й так. Бо кожен хто читає цю тему починає хвалити те, що стоїть в сусідній кімнаті Або просто роблять висновки по цінниках. Старі версії МАГа тут ні до чого. З ними все зрозуміло. Важкі, габаритні, одні звучать трохи краще, інші взагалі не звучать (без всяких там замірів АЧХ). Тему продовжуємо! Хто має сучасний МАГ ----- ВІДГУКНІЦЯ!!!! |
Jd | 26 Лютого 2018, о 23:23 |
Користувач |
MAG Z155 взяли два місяця назад. |
__Bond_ | 27 Лютого 2018, о 10:46 |
Користувач |
MAG Z155 взяли два місяця назад. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти