Святослав Дутчак | 24 Липня 2016, о 07:33 |
---|---|
Користувач |
Шановні колеги музиканти! Допоможіть будь-ласка з вибором пультів, бо немає можливості послухати. Ось перелік: Аллен Хіт Мікс Візарт 12-2, або 16-2, Ямаха МЖП 16Х, Меккі ЦФХ16-2, Соундкрафт ФХ8, або ФХ16, Ямаха 01В. Наперед Вам щиро вдячний за будь-яку допомогу. Хай щастить Вам та Вашим родинам. |
Rony_73 | 25 Липня 2016, о 11:25 |
Користувач |
16-у Ямаху, якщо для живої забави. 01-у, якщо для студії. У всілякому разі, я б робив так. |
Євгеній | 25 Липня 2016, о 14:55 |
Користувач |
Аллен хіт або саундкрафт. |
Ромко Тістик | 29 Липня 2016, о 00:52 |
Користувач |
На ямасі є одна кльова річ-компресор на мікрофонних каналах-шо трохи суттєво позначається на звучанні.Суто моя думка |
Ivan2912 | 29 Липня 2016, о 13:44 |
Користувач |
Святослав,ти вже два роки оприділяєшся і ніяк не можеш вибрати. Моя порада- ти просто купуй і пробуй,а як не сподобається то продавай. Я вже чотири пульти поміняв а ти далі думаєш. Купуй і пробуй,самий оптимальний варіант щоб все розкусити в пульті то мати його дома. Тільки на мою думку Ямаху не бери,хоч там є компресора то вона все одно звучить дубово( ну правда це тільки моя думка ) Бери або Соундкрафта або Аллен хіта. Ці будуть звучати краще. Ну ясна річ що вибір і так залишається за тобою. Удачі тобі у виборі. |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 29 Липня 2016, о 14:26 |
Користувач |
Він вже клавіші купив не послухавши доброї поради - тепер ролянда три роки продає ...но то ніц страшного , якщо все ж таки ,після довгих-довгих пошуків, він все таки знайде свій пюпітр до G70 то їнструмент зразу зазвучит шикарно. Ну , а купи тепер зразу пульт ... а він вДруг окажиться , например, без паска на шию - то вже і за пятілєтку потім не продаш |
Святослав Дутчак | 13 Вересня 2016, о 06:18 |
Користувач |
Мікшер вже куплено. Тему закрито. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти