Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Ямаха psr s 700 чи ямаха psr 1500?
Ямаха psr s 700 чи ямаха psr 1500?

Не знаю який діагноз у вашого знайомого пробачте, але звучать вони всі практично одинаково. Те, що розказують продавці, що S9** модель звучить плотніше від S7** це все дурниці. Різниця тільки в деяких функціях, пару войсів та стилів в S9** і так було завжди!

Наприклад моє імхо, що S750 краща від S910 не кажу вже про S770!

Я можу сказати тiльки про s910,950 та 970 бо сам чув. Гарно звучать,а що до 970 - то це вже можна сказати бомба. Я згоден що багато стилiв однаковi ,але як звучать!!! Та й можливостi вже iншi.

Як на мене, то взагалі тре брати мінімум третій тайрос. В тім бамбетлі вже хоч щось звучить. Всі інші PSR та серія S  як на мене звучать майже одинаково.

Я би казав відразу 5-го або ще трохи почекати і взяти 6-го бо 5-ий скоро буде вже гірший!

Якщо чесно то з TYROS-ами справи не мав, але недавно був на забаві де хлопчина мав TYROS4 і коли він запустив мідяшку то було відчуття, що грає psr. Але по одному випадку судити не можна. На мою думку TYROS просто має білше можливостей, більш функціональний, більший вибір звуків, ефектів та багато іншого, а все решта та сама PSR!

В принципі хотів так і написати...  Переглянув ціни - дуже суттєва різниця. Але все ж таки привілегія є -  Новый тон-генератор с технологией AEM использует детальные семплы специальных призвуков и техник исполнения (в основном для тембров духовых инструментов) - бенды и слайды, объединение различных нот, добавление экспрессивных нюансов в конце нот и т.д.  плюс (вже не пластмасово-гівняна) хороша клавіатура  FSX.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти