Buno | 2 Листопада 2016, о 11:51 |
---|---|
Користувач |
який пульт краще взяти Mackie ProFX 12 чи BEHRINGER EURORACK UB1832FX-PRO чи Tapco mix 220FX? |
Ivan2912 | 2 Листопада 2016, о 14:52 |
Користувач |
Напевно що BEHRINGER EURORACK UB1832FX-PRO. У нього кращий ревер. Але і мекі звучить плотно. Якщо є виносний ревер то вже Mackie.MMackieacMackiekie |
Buno | 2 Листопада 2016, о 15:06 |
Користувач |
ні немає |
Віталік Вус | 2 Листопада 2016, о 16:48 |
Користувач |
1832 найпрактичніший.Але тре' добре пильнувати, модель вже старенька, неушатаний знайти шо в лотерею виграти. |
yackiv | 5 Листопада 2016, о 04:28 |
Користувач |
Mackie то є Mackie альтернативи іншої не бачу. Tapco mix 220FX це трохи недопрацьований Mackie. BEHRINGER то вічний пульт як купиш то вже не продаш |
Buno | 5 Листопада 2016, о 12:54 |
Користувач |
є ще варіант пульт альто Л-16?..... |
Віталік Вус | 5 Листопада 2016, о 13:46 |
Користувач |
BEHRINGER то вічний пульт як купиш то вже не продаш відповідь неправильна.Я продав, причому буквально за декілька днів як виклав тут.Дядько аж зі Стебника приїхав, навіть не торгувався.Зараз маю YAMAHA MG10/2...А принципі для моїх задач вистарчає, але в загальному не то. |
Семен | 5 Листопада 2016, о 16:50 |
Користувач |
Якщо вибирати між беріном і ямаха - вибрав би берін. Милять звук вони одинаково, а ревера в беріна звучать краще. Маскіе можна брати і ср і влз, а тим більше онікси - тільки не профх. Профх - це не пульти а повна срака - хрестіться і тікайте від них. Зараз користуюся роландом 3100про - для весільного музики супер пульт за свої гроші - але продаю, останнім часом попадаються прокатні роботи - не вистачає мікрофонних каналів та еквалізації на мастері та ауксах. Однозначно буду купувати цифровий пульт. Недавно пробував саундкрафт юі16 - дуже сподобався, наступного тижня домовився попрацювати на аленхіт к'ю, хочу ще спробувати берін х аір та х32 |
Віталік Вус | 6 Листопада 2016, о 02:38 |
Користувач |
Як на мене, варто як варіант розглянути LEM Falcon.Він поєднує в собі функціональність цифрового і опервтивність аналового пультів. |
Семен | 6 Листопада 2016, о 02:59 |
Користувач |
За такі гроші що за нього просять - однозначно - ні. Оперативний в порівнянні з чим? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти