tarasinho_318 | 16 Листопада 2016, о 14:27 |
---|---|
Користувач |
Всім привіт! |
Володимир Матвійчук | 16 Листопада 2016, о 17:23 |
Модератор |
Це зробити неважко. Знаходите по цьому сайту (та інших подібних) аранжувальників. Даєте їм завдання, вони пишуть мінуси. Або домовляєтесь за мінуси у правовласника - співака, гурту, продюсера чи лейбла. Питання: 1. Що таке "розміксовування музики та навіщо воно треба? 2. Яка роль у цьому всьому команди програмістів?
Про мету такого заходу не питаю.
|
tarasinho_318 | 16 Листопада 2016, о 22:57 |
Користувач |
Для початку, розміксувати - це просто відділити вокал від пісні, тобто зробити мінусовку. Роль програмістів у тому, щоб написати такий продукт. Я знаю, що є вже багато готових програм, які роблять подібні речі, але тут інший підхід, якісно новий. Щодо бюджету, то його поки нема( |
Володимир Матвійчук | 18 Листопада 2016, о 05:32 |
Модератор |
Що заважає почати робити? Програмісти у Вас є, комп'ютери теж. Оригінальні пісні - в інтернеті. |
tarasinho_318 | 20 Листопада 2016, о 06:51 |
Користувач |
Потрібні оригінальні пісні і оригінальні мінуси (тобто мінус має повністю мпівпадати з піснею) |
ДІМА гурт"Дивограй" | 20 Листопада 2016, о 11:34 |
Користувач |
Не прийми за образу,але краще цей час віддати навчанню на якомусь інструменті.наприклад на сопілці... |
pete fedyshyn | 21 Листопада 2016, о 07:34 |
Користувач |
Для початку, розміксувати - це просто відділити вокал від пісні, тобто зробити мінусовку. Роль програмістів у тому, щоб написати такий продукт. Я знаю, що є вже багато готових програм, які роблять подібні речі, але тут інший підхід, якісно новий. Щодо бюджету, то його поки нема( Для вирішення проблеми, в першу чергу, потрібно чітко сформулювати завдання і розуміти шляхи його вирішення. Наразі бачу немає ні одного ні другого. Тому не допоможуть ні програмісти ні їх потужні компютери. Загалом "...якби я мав рибу, то робив би консерви, але не маю бляхи....." P.S. підозрюю, що просто треба мінусовок |
Володимир Матвійчук | 22 Листопада 2016, о 04:16 |
Модератор |
Якщо "Потрібні оригінальні пісні і оригінальні мінуси", то навіщо тоді програмісти і потужні комп'ютери? Адже весь звук потрібен вже готовий. |
tarasinho_318 | 25 Листопада 2016, о 08:13 |
Користувач |
"підозрюю, що просто треба мінусовок" - не треба, їх є досить, наприклад на цьому сайті. Усі в вільному доступі. Проблем в цьому не бачу - сиди і качай! Щодо "Не прийми за образу,але краще цей час віддати навчанню на якомусь інструменті.наприклад на сопілці..." - на сопілці також граю і одне іншому не заважає. Тепер щодо цього "Якщо "Потрібні оригінальні пісні і оригінальні мінуси", то навіщо тоді програмісти і потужні комп'ютери? Адже весь звук потрібен вже готовий." - для того, щоб система автоматично відкидала вокал від пісні, тобто на вхід приймала пісню, а на вихід видавала мінус, спочатку їй потрібно "згодувати" багато готових прикладів, тобто дати на вхід пісню і вказати, що на виході повинна бути саме така мінусовка. Тут детально описано http://www.cs.dartmouth.edu/~sarroff/papers/sarroff2014a.pdf (це так між іншим). При перегонці багатьох прикладів, система буде знати, чим саме відрізняється пісня від мінуса і тоді, давши їй на вхід пісню (іншу, без мінусовки) можна одержати цю ж пісню без вокалу. Цей процес називається тренуванням моделі, тобто автоматичним пошуком параметрів (https://www.youtube.com/watch?v=srIcbDBAJBo коротке пояснення як системи "вчатся") |
pete fedyshyn | 28 Листопада 2016, о 08:34 |
Користувач |
тобто на вхід приймала пісню, а на вихід видавала мінус Тобто ви ставите собі завдання поставити на потік виробництво піратських мінусовок?!!! Я правильно зрозумів?
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти