Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Порадьте хороші колонки.
Порадьте хороші колонки.

Потрібні колонки пасивні . Працюватимуть в парі з сабами. Ваші пропозиції та рекомедації. Зараз працюю на магаг звук неподобається зовсім. Бюджет 10 - 15 тисяч.

Мушу сказати важко вам буде за такі гроші знайти звук щоб подобався....Дивно що маги вже аж так паршиво звучать....я б сказав що з бюджетного то не найгірший варіант....

Спробуйте SKV на компонентах Піаудіо...по іншому ,але не краще...Парк Дельта може трапитись (тоже на любителя) ,старенький але досить непоганий EVM мені подобається , колега має...

Тут справа тільки вашого смаку ,адже за такі гроші дійсно хорошого звуку не найдете... А ваші маги то оригінал, чи самопал ,на їхніх компонентах,яка модель?

Я багато на різних магах награвся....завжди вдавалось щось накрутити...з деталізацією там в більшості випадків туговато ,але звук впринципі мякий,"бархатний"))) вухо не ріже

В даний  ,не простий в фінансовому плані, час все можливо. І не просто фірмова  акустика, а укомплектована кращими топовими   компонентами (дводюймовими драйверами JBL , EV і т.д) і головне  "рідними"  фірмовими фільтрами.

Якщо дійсно цікавить хороше звучання ,чи просто пагАваріть,  дзвони  0964936008.

Дійсно цікаво, колонки МАГ самопал чи заводські?!? Варіант: мені сказали, що це точна копія - не проходить!

Зроблені добре. Обшиті ковроліном уголочки чтакани але в середині динамік драйвер і на 2 мф кондинсатор. от і вся правда.

На даний момент поміняв драйвер та зробили філтри.Динамік маг М1532 а драйвер S\S M вінницького виробника.

Із попереднього посту я так зрозумів, що від МАГ лиш один динамік, драйвер Вінницький. Правильна назва драйвера MSS HD240. Ця серія драйверів має купу проблем. Є декілька горбів на АЧХ які добре дають про себе знати. Виною того є матеріал із якого виготовлена діафрагма драйвера. Конденсатор на 2мкф це окрема історія. На данному етапі робим висновок, що в цілому колонки не МАГ. Для того, аби отримати більш-менш хороший результат є два варіанти. Перший це готова акустика від виробника, другий це точна копія якоїсь моделі акустики. На жаль особисто у мене немає креслень під М1532. Є для М1523 і М112, та М1534 і М112.

М1534 і М112.

felixlife а можете поділитись...буду вдячний

А схему фільтра маєте?

Маю. 4 чи 8 Ом варіант? Скиньте електронну скриньку. Раніше вечора понеділка скинути не зможу. Вони замальовані на папері. Потрібно лиш відсканувати.

Шановний Петрович, Ваш бюджет дозволяє постовити пристойні динаміки і хороші ніодімові драйвера. На рахунок фільтрів, можу сказати одне, прораховані фільтра без вимірювання акустичної системи непрацюють. МІй 40-річний досвід у виготовленні акустики і динаміків дозволяє давати гарантію на свої акустичні системи 5 років.  Якщо потрібна більш детальна консультація дзвоніть  093 634 9547 Костя. 

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти