bodja bear | 9 Грудня 2016, о 06:43 |
---|---|
Користувач |
Park Audio SPIKE 4815 Duo ось такий http://audiosila.com/product/park-audio-spike-4815-duo-kompaktnyj-vertikalnyj-linejnyj-massiv-1480-vt/
Ось що цікаво....Як такий звір поведе себе на вулиці,коли танцюючих чоловік 100(не думайте що дурний,краще думайте що накурився)....сам розумію що в залі ,особливо коли народу небагато,акустика даного типу то напевно кращий варіант,,,,а оскільки все таки на вулиці також джоводиться проводити заходи...то хочеться мани все таки апарат більш менеш універсальний (глупство мелю) але всеж....? Як бути ,віддати перевагу якості чи потужності,новітнім технологіям чи традиційним)))).... Дуже цікаво послухати враження власників,або хоча-б тих хто вже стикався з даним типом акустики.... |
la1la2buh3buh4 | 9 Грудня 2016, о 07:11 |
Користувач |
Бодя, і воно Вам нада. Ви ж все-одно вже на пенсії... |
bodja bear | 9 Грудня 2016, о 08:54 |
Користувач |
Хочу повернутись.за рочок два,може за три)))....а час застою власне і хочеться присвятити пошуку себе і самовдосконаленню...))) Є ще пару не лабушних ідей....де також хороший звук буде не лишній |
Семен | 10 Грудня 2016, о 05:31 |
Користувач |
Буду працювати 14 січня на схожій палочній системі в Буську в Антона. Хоч і в приміщенні - але можна оцінити характер звуку і тиск |
bodja bear | 10 Грудня 2016, о 06:09 |
Користувач |
А підскочити одним оком глянути реально??? |
Семен | 10 Грудня 2016, о 13:18 |
Користувач |
Я для того і написав))) |
bodja bear | 10 Грудня 2016, о 13:51 |
Користувач |
Всьо забили))) |
Семен | 11 Грудня 2016, о 14:47 |
Користувач |
Телефон мій в тебе має бути |