petrovith_15 | 18 Грудня 2016, о 11:40 |
---|---|
Користувач |
Ну я їх ще некупив поїду послухаю подивлюс та зроблю висновки. Алекро войси самі лучші вважаються але ними ринок забитий люди щось продають щось краще купляють. |
yackiv | 18 Грудня 2016, о 13:44 |
Користувач |
Одна проблема сч динамік від мага він слабенький і тому приймає на себе увесь удар. якби то був якийсь комплект фірмової апаратури то я би не здивувався, я вам скажу що це повна лажа. Має бути принаймі два підсилювача на саби і на топи. І хочаб якийсь 2 полосний кросовер а ще краще щось на зразок DBX драйврека щоби можна було то всьо повирівнювати. І не можна пускати ті частоти на динаміки які їх не видають навіть якщо то верхні частоти для суба бо виникають спотворення через які горять динаміки. Також звук стає дуже брудний.
|
Вадим | 18 Грудня 2016, о 23:32 |
Користувач |
Нiкого не слухай. Зроби так як я собi зробив, i будеш задоволений. |
petrovith_15 | 19 Грудня 2016, о 09:01 |
Користувач |
Я би поміняв свого парка s 2 на парк 700 два по350 ппи 8 омах та модуль парковський 700 з саба активного бачив у хлопців так зробили звук скажу вам бомба низи чікі насищені і без кросоверів . А дбх я вже собі заказав десь завтра заберу все підключу і провіру. |
Jd | 23 Грудня 2016, о 21:01 |
Користувач |
А низа по скільки вт ваші?
|
Вадим | 24 Грудня 2016, о 06:58 |
Користувач |
Петрович,якщо Вы говорите про парк, то вибачте,який нахрен там звук... Я зрозумiв, що парки синього кольору.Так? Якщо так, то це бюджетнi варiанти якi не звучали, не звучать i не звучатиму нiколи. Знаю, перевiряли!!! А що до динамiкa, то мае бути,наприклад, МАГ з катушкою RSF, ящик ,,куб,, або рупор,-це на низа, далi все як звичайно. Тодiвам буде й звук ,та забудите Ви хлопцi за динакорди якi курять далеко, далеко. Динакорда я теж чув!!! Був в захватi вiд нього. Но те що звучить в кума- то динакорд то е лайно!!! Нiкого не хочу образити, но це так!!! |
Микола | 25 Грудня 2016, о 12:01 |
Користувач |
Но те що звучить в кума- то динакорд то е лайно!!! Нiкого не хочу образити, но це так!!! Вадим , а у кума в якій палаті ви це чули ??? Для вас, напевно , нема різниці чи то COBRA, SRC ,SRX, CL ... чи то серія A-line , в якої від дінакорда залишилась одна тільки лейба . Спираючись на вище вами ізложенноє - настійливо рекомендую кілька раз (так як симптоматика говорить , що все дуже запущене і задав-ай-не-не ...) , пЕРЕЧиТАти аНЕКДОТ ПРО кАРУЗО |
Ivan2912 | 25 Грудня 2016, о 22:32 |
Користувач |
Елетровойси це класні динаміки і гарно звучать, Просто люди продають бо самі не знають що вони хочуть, Динаміки Electro voice ніколи не робились більше як 200 або 400 ват, а наші люди зараз хочуть набагато більше, Хоча б 800 а може і з 1000 ват на один динамік. Це трішки перебір, Хватає і тих 400ват але реальних а не видуманих 1000 ват а там би було хочаб тих 400, Ну то би було дуже добре. Я колись грав на Войсах, Навіть дуже класні динаміки. Звучать дуже мягко і виразно. |
Микола | 26 Грудня 2016, о 01:28 |
Користувач |
Шлапаки, ,тобто істинні цінителі правдивого звуку,, судять по тому популярному , бюджетому EV (еміненсовська штамповка) ,який не має ніякого відношення до старого і славного електровойса.. А той , що ходить по руках правдивий войс EVX, DLX , S ,DLW ,ST, BFH , EVM-ельки, бешки і т.д здебільшого мотаний-перемотаний , а бо ж ще краще - з новими красівими дифузорами , поміняними відомими і модними мастєрами ( не будем називати імен) ... звучить ідентично шо їх новий дифузор ,шо нятягнута газєта petrovith_15 кажИ жи всі продают Алекро войси і купляють шось ліпше ... а шо ліпше ??? ... і як зара модно казати , пліз в студію з графіками і замєрами Войсовскі голосники ставили ренкус хайнц (в штатах були покруче самого EV), апогей ,пас , клотц , нєбєзізвєстний всім дінакорд в кращих своїх серіях і т.д ... "ринок забитий" , "всі продают" - ви хоть здогадуєтесь чим він забитий ? |
petrovith_15 | 26 Грудня 2016, о 18:38 |
Користувач |
Низові динаміки в мене по 500 ват. А підсилювач не синій а чорний S 2 . Я їх не часто здибав ось нидавно на ринку здибав підсилювач теж парк S 3 в мене 1800 а той 2400 ват. А ще купив одну цікаву штуку DBX GOreck .Звук помінявся зразу виставляєш під будь яке приміщення, класна штука. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти