stepanmelnuk | 16 Грудня 2016, о 13:14 |
---|---|
Користувач |
Привіт усім... Придбав собі такий, друг порадив, ніби не погано звучить)) Хоча це потрібно було зробити, трішки швидше, проте в мене питання:"Хто на практиці знає, чи є, дійсно, відчутна різниця, якщо є , то яка саме від Fx8"...Те що останній- чисто England, я знаю....До форуму запрошую тих людей, які , насправді, знаються на цьому.... |
Ivan2912 | 16 Грудня 2016, о 13:39 |
Користувач |
Різниця є у всьому, FX-8 набагато кращий у всьому. Ревер,плотність,звучання. Ну просто поставте один та другий і зразу ж почуєте різницю. |
stepanmelnuk | 16 Грудня 2016, о 23:59 |
Користувач |
Ну, якби то була така можливість, то б зробив.....З кола знайомих, які працюють на Саундкрафтах, нажаль всі мають Efx-8(( |
Ivan2912 | 19 Грудня 2016, о 12:33 |
Користувач |
Я колись на FX-8 працював. Повірь на слово- він просто кращий. Почитай собі ще на різних форумах. Але то вже все одно,ти і так вже придбав китайця. Так що вже працюй на тому що маєш (((((((((((((( Хоча при бажанні все можна міняти і не тільки на ФХ-8. Є й набагато кращі варіанти. |
stepanmelnuk | 20 Грудня 2016, о 11:12 |
Користувач |
Які саме варіанти??
|
bodja bear | 20 Грудня 2016, о 14:46 |
Користувач |
Дінакорддінакорддінакорддінакорддінакорддінакорд....КМС))))))) |
Микола | 21 Грудня 2016, о 09:25 |
Користувач |
ні в якому разі не ведись на такі фрази Дінакорддінакорддінакорддінакорддінакорддінакорд....КМС))))))) Є десятки аналогічних, а то і кращих пультів з ревером ще й за нижчу ціну . Якщо цікавить пиши в "лічку" . І що важливо - є можливість послухати в порівнянні . |
bodja bear | 21 Грудня 2016, о 15:05 |
Користувач |
ні в якому разі не ведись на такі фраз Тут жодних заперечень.....100% так є......я ж жартував ,це ж очевидно.... |
Ivan2912 | 21 Грудня 2016, о 21:54 |
Користувач |
Чому зразу дінакорд. Є наприклад старі пульти типу Zеck і багато інших старих пультів у яких і ревер класний і звучить добротно. Ну а якщо ідем в перед то вже цифра. Я наприклад працюю на візарді з виносним ревером. Звучить класно,але якщо чесно то задумуюсь про цифру. |
Микола | 21 Грудня 2016, о 22:39 |
Користувач |
Після візарда є сенс в переході , але тільки не на бюджетну цихру - при порівнівнянні , навіть запустивши всі примочки , в недорогих модельках мильність все таки відчувається . |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти