Вячеслав Нашемпа | 5 Січня 2017, о 20:50 |
---|---|
Користувач |
Перед самим новим роком працювали на день народженні,і після dynacord powermate 1000-2 довелося (через дрібницю) допрацьовувати на беренжерові + парк усілок,появилось таке відчуття що гості танцюють під телевізор "горизонт". |
stepanmelnuk | 5 Січня 2017, о 22:26 |
Користувач |
Шановний Вячеслав Нашемпа, не знаю на якому підсилювачі ви працювали, в мене Park s2 і я ним, повністю задоволений))
|
yackiv | 5 Січня 2017, о 22:36 |
Користувач |
Якщо вже брати Динакорд то лише пасивний варіант. активний гарний комбаїн. Але не брав би його ро декількох причинах: 1, Дуже дорого 2, Якщо щось вийде з ладу то нема ні пульта ні підсилювача ні ревера 3, Якщо працювати з сабами то потрібно все пускати через акустичний процесор тоді встроєний підсилювач не потрібний хіба на монітори . 4. Allen heath wizard + TC Electronic m-one звучить краще |
Вячеслав Нашемпа | 5 Січня 2017, о 23:34 |
Користувач |
Я працюю з сабами,якщо на вулиці,на dynacord 2x700 чіпляю 4 топа і саби на парк 2х900 з кросовером,і все гуд,єдине що парк можна було б і сильніший. |
yackiv | 6 Січня 2017, о 15:23 |
Користувач |
Тоді топи грають повний діапазон без поділу |
Вячеслав Нашемпа | 6 Січня 2017, о 18:32 |
Користувач |
Так ,топи грають повний діапазон,а на низ парк з кроссовером. |
Вячеслав Нашемпа | 6 Січня 2017, о 18:36 |
Користувач |
До речі можна підключити будь-який акустичний процесор до даного девайса,в ньому є інсерт вхід-вихід яким можна відкоригувати сигнал який іде вже на підсилювач. |
stepanmelnuk | 7 Січня 2017, о 18:12 |
Користувач |
Народ, а хто мав можливість на практиці чути yamaha mgp12x, або інші варіанти цієї серії??
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти