Poter | 6 Лютого 2017, о 16:22 |
---|---|
Користувач |
ЧИ ВАРТІ УВАГИ ФІЛЬТРИ ФІРМИ АКУСТІК К- ПОДІЛЬСЬК |
bodja bear | 6 Лютого 2017, о 19:43 |
Користувач |
Якшо вони проведуть всі необхідні заміри ваших динаміків і конкретно підних розроблять філтри, і оформлення акустичних кабінетів , то чому-б ні..А так,на воко Вам ніхто доброго фільтра не спаяє, |
yackiv | 7 Лютого 2017, о 00:07 |
Користувач |
пан Юрій Степанюк з фірми акустік хороший фахівець і нормальний чувак подвони і я думаю він тобі допоможе. |
Jd | 7 Лютого 2017, о 11:01 |
Користувач |
Набагато кращі чим в Парка і надійніші.Парка колонки я чув не раз як горіли від знайомих-а в Акустіка ще ніразу нечув ні за одну поломку. |
bodja bear | 7 Лютого 2017, о 12:40 |
Користувач |
п.Jd цікаво. а то в одних і тих семе знайомих Парк горить а Акустік ні, чи в різних? Бо я схильний думати що причина такої ненадійності Парка не в Самому Парку а радше в тих "знайомих"... Бо я от переконаний, що якщо я сильно захочу ,та акустік так само швидко спалю як і парк ,та і вообще будь що)))) |
Вячеслав Нашемпа | 7 Лютого 2017, о 14:23 |
Користувач |
Фільтрами повинні займатись професіонали,або фірми які вже доказали свою надійність . |
Jd | 7 Лютого 2017, о 15:19 |
Користувач |
Причина не в одних тих самих знайомих а скоріше всього приперевезині колонок.Причина в тому що на динаміках Eminence стоять клеми а на Маг защолки чи зажими незнаю як їх правильно називати.І вони дуже часто злітають і замикають і горить не тільки фільтр а також усілок. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти