troshka | 7 Лютого 2017, о 12:13 |
---|---|
Користувач |
Хто що може сказати про копію мікрофона shure beta 87? Хтось використовує? І як він вам? Варто переплачувати? Заказував з цього сайту:http://microfon.in.ua/index.php?route=product/product&path=136_137_142&product_id=124 |
la1la2buh3buh4 | 7 Лютого 2017, о 16:33 |
Користувач |
А Ви впевнені що він дійсно конденсаторний, як вказано на коробці? |
troshka | 7 Лютого 2017, о 17:57 |
Користувач |
Ні, він точно не конденсаторний..але я не отримав ще його...буду бачити... Копія конденсаторного коштує від 1200 гривень. |
Senyutovych | 8 Лютого 2017, о 11:28 |
Користувач |
Що ви від нього чекаєте? Які гроші такий і звук |
troshka | 8 Лютого 2017, о 15:44 |
Користувач |
Я лиш запитав думку інших людей, можливо хтось має його...тому цікаво почути думку тих хто його використовує) |
Senyutovych | 8 Лютого 2017, о 18:00 |
Користувач |
Музиканти переважно купують дорогі мікрофони які коштують більше 100 баксів для того щоби було легше співати , бо у дорогого краща передача голосу. Мікрофон то не шкарпетки можна і раз на 10 років потратитися. То на скільки ви себе любите на 40 чи на 200 баксів? |
bodja bear | 19 Лютого 2017, о 14:46 |
Користувач |
Маю , бета 58 китай ,Pg 48 шур правдивий бюджетний, Войс ПЛ 84 кондесаторний і СМ 58 правдивий мексиканець, Спочатку китаєць був терпимий? на рівні pg 48 але швидко здувся ,вилетів вимикач,якість відтворення впала помітно, а PG 48 працює вже з десяток років,як я над ним тільки не знущався ....хотя в колеги є китайські підробки вже 5 років, нічого ,живі і він тільки на них і працює ...))) На апараті невисокої якості ,навряд чи хтось побачить разючу різницю,хоча вона є...в якісний мік співати легше, горло так не мучиться ,але і акустика також має бути адекватна... Я б всетаки, на вашому місті придивився ,якщо коштів бракує, до бюджетних шурів,шенхейзерів ,чи АКГ ,там хоч якась гарантія якості є...В них не так приємно працювати як в хороші мікрофони (ціна від 100 доларів),але всеж можливо ... |
Senyutovych | 20 Лютого 2017, о 19:17 |
Користувач |
Я сам користуюся двома мікрофонами вокальними маю Senheiser 935 і Audix OM6 і ще купив собі Audio technica AE3300 ще не знаю як вона буде бо ще не прїхала. Дуже хотів Audio technica 5400 але дуже вже вона дорога. Senheiser дуже гарно звучить в хороших залах дуже прозоро і чисто , в проблемних може заводитися. Audix рятує в гудячих бетонних залах. Ще дуже гарно звучать electrovoice особливо старші Американські то звук на рівні senheiser має такий мій колега дуже задоволений. Бета 58 також хороший мік колись в такий співав але по чутливості він трошки слабший. См 58 також колись мав але в нього було мені важко співати |
Валерій Ігорович | 5 Березня 2017, о 12:17 |
Користувач |
|
pete fedyshyn | 6 Березня 2017, о 14:06 |
Користувач |
Ні я ні вона, ні мої друзі особливої різниці не чуємо. Може не такі професіонали, а може всі дурні.... Ну що ви!!!! Це геніально!!! Дурні ті хто платить 100-300 баків за мікрофони!!!! Якщо ви не чуєте різниці, то який зміст платити більше?!!!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти