yuris1900 | 8 Лютого 2017, о 00:16 |
---|---|
Користувач |
Є хороший оркестровий концертний номер до свята Тараса Шевченк. Легко розібратися. Хто може записати жіночий вокал? Мінус треба докінчити, а з вокалом звести легше. Обіцяю, мінусом поділимося тут! До свята вже не довго! Уривок останній куплет. НЕДОВЕРШЕНИЙ! |
Володимир Матвійчук | 9 Лютого 2017, о 02:40 |
Модератор |
Пришліть мені на пошту rock76meister@gmail.com мелодію, текст, заготовку мінуса, вимоги та побажання. Є дві вокалістки і студія. Я послухаю та відпишу, скільки це може коштувати. |
yuris1900 | 11 Лютого 2017, о 13:58 |
Користувач |
Тут є точний текст, і ноти, з тими самими акордами, спеціально для нашого мінуса, їх писала та людина котра писала мінус (трохи змінені деякі акорди) і багато відео прикладів виконання, але там в Gm а наш мінус в Сm |
Володимир Матвійчук | 13 Лютого 2017, о 09:03 |
Модератор |
Я ж ніби чітко описав, що і куди мені слати. Замість цього - недокінчені мінуси, третій куплет окремо; не на пошту... |
yuris1900 | 13 Лютого 2017, о 17:08 |
Користувач |
Та як? 1. Не окремо - в мінусі є всі куплети. (це ніби замітно ( чути де є вступ і кода) другий файл - дубль 3-го куплета , в кращій якості. 2. Так - недокінчений. я їх не пишу)! певна річ А яким він має бути? Зведений, готовий, і в wav))?. 3. всі ссилки з прикладами, всі файли в вільному доступі, зручніше вже нікуди - натискаємо кнопку і файл вже збережений! (можна перейти у ЗАПИСИ, щоб не качати) 4. Тут же можна підписатися на email Якщо ні, то значить Ви самі сюди ще раз зайшли, щоб подивитися чи є повідомлення (і нічого страшного не сталося)) Коротше... Вибачте! |
Володимир Матвійчук | 13 Лютого 2017, о 23:02 |
Модератор |
Нема проблем. Якщо я буду робити свою роботу - це буде коштувати Вам 500 грн. Якщо я буду робити свою і Вашу роботу - 1000 грн. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти