KILYA1974 | 21 Березня 2017, о 13:34 |
---|---|
Користувач |
Радіомікрофон Shure slx24 beta58 чи Sennheiser ew135 g2 Що вибрати для вокалу? Чекаю поради! Дякую! |
SHARIK | 21 Березня 2017, о 15:16 |
Модератор |
KILYA1974 Чувак, використовуй Google Знає все і не обматюкає.. |
Микола | 21 Березня 2017, о 18:27 |
Користувач |
Майже так , але маленький нюанс - KILYA1974 буде матюкати Google , який вже ніхрена не знає ...хіба може на якійсь 101-й сторінці . І то не факт . |
KILYA1974 | 21 Березня 2017, о 19:03 |
Користувач |
Всі розумні! Це я зрозумів! Я також не пальцем роблений!!! Вибачте за грубість! Але , навіщо тоді хлопці, Ви сидете на форумі, якщо в "ГУГЛІ" все є! Це без обід! А тепер по суті! Якщо не можете дати пораду, то краще не пишіть нічого! Дякую за розуміння! |
SHARIK | 21 Березня 2017, о 21:41 |
Модератор |
Бляха муха...А МИ ТуТ всі пальцем, І поможемо Тобі промоніторити ринок китайської продукції, що і як і за скільки??? |
SHARIK | 21 Березня 2017, о 21:43 |
Модератор |
Кілл, сам якою інфломацією поділився відколи зареєстрований на сайті? Не пальцем він роблений... |
KILYA1974 | 22 Березня 2017, о 05:53 |
Користувач |
"SHARIK" Вам нічим зайнятись? Я нікого не прошу моніторитиніякі ринки! Спитав поради у людей ,які працювали з такими системами! А про фірму вашу , так 90% виготовлена в Китаї! Фірмовий ти наш! Чи допоміг я комусь чи ні, не тобі судити! Ти по рейтингу також не далеко втік від мене! Я не хотів нікого ображати , але ти мене змусив! А про творчість, яка творчість? Реально працює декілька людей та гуртів, а все інше "ОДНІ ПЕРЕКЛАДИ РОСІЙСЬКОЇ ЕСТРАДИ" чи на Україні замало талановитих людей! Тоді давайте замість того щоб створювати свою культуру , будемо займатись перекладами пісень всього світу! Повна нісенітниця! І заміть, всі переклади ідуть із західної України! Це так до слова! Я розумію ,що тобі легше поїхати в Польщу , та й купувати так звану "ФІРМУ" Бачив я ту фірму і працюю я також не на Гі...ні. В умілих руках і китаєць зазвучить! Хоча у нас на Україні є достойні кокуренти і RCF i EV i т.д. і надійність покруче буде! Хотів би я бачити тебе у шалаші коли йде дощ чи сніг надворі зі своєю фірмою! Так що давайте не будемо ображати один одного! І закінчимо цю розмову! Ще раз прошу ВАС, як людину , не лізьте туди куди не просять! |
KILYA1974 | 22 Березня 2017, о 05:57 |
Користувач |
І на рахунок даних мікрофонів! Коли тамада працює в залі чи в шалаші і кожна бабка чи дід, чи будь-хто із гостей хочесь щось сказати , більше того заспівати! Не думаю що мікрофон за 30 000 грн. варто їй дават в руки! Це моя особиста думка може у ВАС ні ? Хоча не думаю! |
SHARIK | 22 Березня 2017, о 09:12 |
Модератор |
КKILYA1974 "ФірмовийТИмій", не знаю про який радіомік Ти лепечиш, але Ти сильно полмиляєшся. Я мав одного з перших китайців "суперлюкса", якого збувся через пів року ( ПРО ЩО І ПИСАВ десь ТУТ). Якщо Тобі потрібний " салатний мікрофон" - так і пиши, може хтось щось і підкаже. Для якого використання потрібно в ТЕМІ НЕ ВКАЗАНО ( вокал , бек вокал, іструментал, понти) - не зрозуміло.???? А так сам вчитайса в заголовок своєї теми і подумай яку відповідь ТИ дав би мені, як би я таку Х......ню написав. |
KILYA1974 | 22 Березня 2017, о 09:40 |
Користувач |
Шановний ! Ти що хочеш? Я взагалі не хочу з тобою спілкуватись! Так що бувай здоровий і понтуйся десь в іншому місці! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти