PPI07 | 2 Квітня 2017, о 12:16 |
---|---|
Користувач |
Що краще купити для роботи на вулиці. ( 50 - 80 чоловік)? |
la1la2buh3buh4 | 2 Квітня 2017, о 13:01 |
Користувач |
Особисто я за EV ELX115P. Дерево є дерево... |
Ігор Овдієнко | 2 Квітня 2017, о 21:28 |
Користувач |
Однозначно EV-ELX 115, на повітрі вони кращі, RCF на повітрі програє низом, без сабів працювати не можна, коли додаєш потужності низ десь ховається, а на електровойсі навпаки, перевірено на собі. |
PPI07 | 3 Квітня 2017, о 13:15 |
Користувач |
ovdigor, Ви пишете за пасивні 115 чи активні 115P? |
Ігор Овдієнко | 3 Квітня 2017, о 17:03 |
Користувач |
за активні, а якщо пасивні то тільки з підсилювачем EV Q99 |
vadison22 | 3 Квітня 2017, о 18:43 |
Користувач |
Однозначно Electro-Voice ELX 115 Р 1000%, а RCF 715 mk2 вона просто КУРЕ що навулиці , що в залі вибір за вами . |
Zh_serhij | 3 Квітня 2017, о 20:12 |
Користувач |
На вулиці два топи = радіоточка! На крайняк купляти топи з двома 15 дин. Вулиця - то однозначно савбуфери!
|
Ямаха 740 | 3 Квітня 2017, о 21:54 |
Користувач |
Шановні колеги, я слухав EV ELX115P і RCF 715 що в залі що надворі,по якісті звуку ELХ 115 красиво прозоро звучить,а ELХ115Р ще лучше,в активних елх вокал звузить красиво.То я вам скажу що прислухайтесь що люди підказують.А так на угад доказувати і спорити якщо ти не чув чи не зрівнював нема смислу. |
Stas007 | 5 Квітня 2017, о 15:48 |
Користувач |
Я особисто вважаю, що EV ELX115P одні із самих збалансованих акустичних систем по відношенню ціна-якість. По-перше: самодостатня АС (в дереві!!) за розумну ціну на якій можна працювати на повітрі, на вказану кількість чоловік як пише автор теми. По-друге, ELX мають на мідбасові частоті так би мовити прикольний "тичок" для танцювальної музики і для вокалу. В RCF 715 навпаки, при потужності ці частоти губляться тому і важко вокалістам в них співати. Варіант використовувати тільки з сабвуферами на 50-80 чоловік, штуки 4 думаю достатньо буде ))), Радість відеоператору буде і гостям, що багато місця де можна щось покласти на них ))))....) По-третє, хороша АС має бути в дереві! Тут говорилось про радіоточку, є таке... Але інші АС в пластику недотягують і до радіоточки ). Мало того, у всіх нас різні смаки і вподобання яким має бути звук. Особисто для мене, без саббуферів- краще тихіше, але якісніше, чим "колихати рубаху" з неймовірними спотвореннями і не узгодженими частотами топ-сабвуфер. Все що краще звучить буде набагато дорожче. Все що написав, це моя особиста думка. Так що я беззаперечно за EV ELX115P. (P.S. В ресторані, посуда і акустика не має бути із пластику ) |
Любомир Жила | 25 Липня 2017, о 16:46 |
Користувач |
Користуємося ELXами в поєднанні з сабами Парк Аудіо 5115p. На зал - ідеальне рішення. На вулиці вигрібають, але відчувається вже, що потрібен запас. Хоча звуку предостатньо. Стосовно ELX: на спввідношенняціна-якість нарікань немає. Єдине: при використанні у режимі FULL RANGE прекрасний низ, однак придавлюється середина, немає достатньої прозорості та читабельності. З сабами у режимі WITH SUB - все звучить прекрасно і збалансовано. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти