Олександр Тимошук ... | 29 Квітня 2017, о 15:19 |
---|---|
Користувач |
Ця пісня зараз дуже файно іде на молодіжних дискотеках, на ювілеях але ж то все плюс. Дуже файно було б неї співати. Якщо ваша ласка, допоможіть. Гадаю, що до мого прохання приєднається і багато інших користувачів. А також, якщо це можливо, подивіться плюс пісні "Сині очі" плюс якої випадково знайшов на просторах інтернету. Мінуса не знайшов, та і сам плюс раніше ніколи не чув, певно то є авторський, маловідомий запис : https://yadi.sk/d/IT0XUihu3DdoJz - це посилання на плюс на моєму яндекс-дискові. Текст: ------------------------------------------ 1) Я зривав волошки, дарував тобі Ти була щаслива, можливо ні Тільки сонце вкрало і цвіла душа Ти була щаслива ти була моя Приспів - 2 Сині квіти, сині очі Ще й до того сині ночі Я тебе лише кохаю І волошку знов шукаю -//- -//- 2) Все уже минуло і минуло літо Але знов шукаю очима квіти Я шукаю і тримаю я надію Бо одній лиш тобі я вірю Приспів - 2 -//- -//- Приспів - 2+1 -//- -//- --------------------------------------------
|
Олександр Тимошук ... | 11 Травня 2017, о 23:44 |
Користувач |
Ну дякувати майстрам мінус "Альона" вже є. Ще б хто допоміг з мінусом "Сині очі". |
Ігор Вялков | 20 Травня 2017, о 20:35 |
Користувач |
Якщо буде час, спробую зробити мінус на пісню "Сині очі". Схоже на те, що "Сині очі" співали під самограйку.
|
Олександр Тимошук ... | 24 Травня 2017, о 23:54 |
Користувач |
Ігоре, дуже дякую. |
Ігор Вялков | 26 Травня 2017, о 23:03 |
Користувач |
Скільки куплетів робити? Напишіть мені на пошту audioritm@bigmir.net Спочатку зробимо все як треба, а потім викладемо сюди. Можливо ще, щось добавлю. Ще одне питання - яка потрібна тональність? |
Ігор Вялков | 3 Червня 2017, о 08:26 |
Користувач |
Написав мінус на пісню Сині квіти. Посилання тут http://www.minus.lviv.ua/minus/artist/%D0%9D%D0%B5%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%B9/rec/42595/?c=267908 |
Олександр Тимошук ... | 3 Червня 2017, о 10:16 |
Користувач |
Ігоре, щиро дякую за вашу допомогу. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти