35svetka35 | 8 Травня 2017, о 20:39 |
---|---|
Користувач |
Потрібно зареєструватися ,а на електронну пошту не приходить підтвердження.І вже створили кілька електронних адрес і на кожну пробували реєструватись.На жодну не приходить підтвердження.Що робити?Можливо,якась проблема із реєстрацією саме на цьому сайті? |
Профіль деактивовано | 30 Січня 2018, о 13:25 |
Користувач |
Саме так, реєстрація на даному ресурсі вже давно заборонена! Зроблено це за для того, щоб уникнути шахрайства, флуду, спаму, троллінгу та ще ряду інших питань... Я також радив декільком друзям зареєструватися, але в них нічого не вийшло, тому що реєстрація обмежена. |
Богдан Іванишин | 7 Лютого 2018, о 17:14 |
Адміністратор |
Реєстрація не заборонена, не вводьте користувачів в оману! Дійсно, я перевіряв особисто, на пошті з доменом i.ua не приходить лист! ( Можливо проблема з нашими українськими доменами поштових скриньок! На gmail.com без проблем - відразу прийшов лист з подальшими інструкціями реєстрації і я успішно по вказаному лінку зареєстрував новий акаунт! Реєструйте на gmail.com і буде Вам спокій. ПС. Потім ще раз зайшов на пошту з доменом i.ua і у папці "спам" побачив Лінк посилання на реєстрацію! Усе приходить - просто трішки терпіння і перевіряйте папку "спам" на пошті |
Puzle007 | 24 Березня 2018, о 07:51 |
Користувач |
Регистрация очень удобная и понятная |
Puzle007 | 24 Березня 2018, о 07:52 |
Користувач |
Например, на других форумах нужно кучу, на мой взгляд, лишней информации вводить. |
Богдан Іванишин | 24 Березня 2018, о 07:57 |
Адміністратор |
Ми плануємо ще більш її спростити, захистивши логування і акаунт користувача. |
Володимир Шиманський | 20 Травня 2020, о 12:00 |
Користувач |
Доброго дня. Дякую за Вашу роботу. Підскажіть, як змінити пошту? Так, зараз вона на i.ua. Хочу змінити на UKR/NET або GMAIL.COM |
Богдан Іванишин | 20 Травня 2020, о 14:29 |
Адміністратор |
Напишіть мені у приват Вашу пошту, - я зміню її. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти