superlover93 | 19 Липня 2017, о 14:24 |
---|---|
Користувач |
Доброго дня! Допоможіть порадою,будь ласка. Хочу наступного року знову почати грати весілля. На жаль з технікою ніколи діла близько не мав і тому в тому мало що розуміюсь. На апаратуру виділив 1500 доларів. Купуватиму в Польщі. Що за ці гроші можна купити новачку, щоб воно було найкраще у цій ціні? Дякую |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 19 Липня 2017, о 18:48 |
Користувач |
Дзвони, розкажу і покажу 0964936008 |
koka_145 | 3 Серпня 2017, о 17:14 |
Користувач |
Можу професійно допомогти в підборі апарату і придбанні. Дзвоніть 0936349547 Костя. |
Ivan2912 | 4 Серпня 2017, о 21:44 |
Користувач |
Деколи у Польщі получається дорожче ніж у нас, Треба добре дивитись, Я з цим уже стикався і не один раз. Так що будь чоловіче уважний. |
Святослав Дутчак | 6 Серпня 2017, о 14:08 |
Користувач |
Шановний Superlover93! На таку суму, яку ви виділили нічого доброго не купите. Треба як мінімум 2500-3000$, щоб купити щось нормальне. А китайське воно вам потрібне? |
SaBmSv | 10 Жовтня 2017, о 10:57 |
Користувач |
Хочу вам сказати, що я останнім часом все більше зтикаюсь з тим, що й насправді у Польщі деякі речі коштують значно дороожче. Тому як вам порадили вище, треба це питання гарно промоніторити, щоб не переплачувати гроші на рівному місці. Як вариант, раджу ще вам пошукати апаратуру в музичних магазинах такого плану як "4 Club" https://4club.com.ua/muzykalnye-instrumenty/ Взагалі то треба дивитися усюди - тільки так можна обрати найкращий варіант. |
Вячеслав Нашемпа | 10 Жовтня 2017, о 17:35 |
Користувач |
рекомендую перших пів року попробувати цього Хліба на орендованому обладнанні або попроситись до когось в колектив, а потім вже вкладати гроші,бо якщо зміняться плани або ще щось придумають наші доблесні політики,будеш думати куда все це діти,або віддати за копійки. |
Ivan2912 | 26 Травня 2024, о 14:42 |
Користувач |
Тим займаюсь давно і це люблю щоб апарат звучав..... Апарату на продаж роізного типу маю дуже багато і практично активні колонки різного типу і різного калібру по дюймах Кому цікаво то запрошую на прослуховування Вибір є багатий тай ціни адекватні |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти